Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Interagro 2016
  • 25.08.2016. 17:30

Sajam Interagro 2016 u Bijeljini

A.D. "Grad" vas poziva na 15. Međunarodni poljoprivredni sajam "Interagro 2016", od 22. do 24. septembra, u Bijeljini.

Foto: adgradbn.com
  • 612
  • 56
  • 0

A.D. "Grad" vas poziva na 15. Međunarodni poljoprivredni sajam "Interagro 2016", koji će se održati od 22. do 24. septembra, na prostoru Agrotržnog centra "Knez Ivo od Semberije" u Bijeljini.

Poljoprivredni sajam u Bijeljini ubraja se u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u Bosni i Hercegovini, s obzirom na to da je Opština Bijeljina najrazvijenije agrarno područje u Republici Srpskoj i da je Semberija poznata po razvijenoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Bogata ponuda alata, hrane, đubriva

Prema planu organizatora ovogodišnjeg sajma, tokom 3 sajamska dana posetioci će imati priliku da vide bogatu ponudu poljoprivredne mehanizacije i alata, semenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i pčelinjih proizvoda, sredstava za zaštitu i gajenje bilja, stočne hrane, mineralnih đubrva. Izložba poljoprivredne mehanizacije, priključaka i opreme za poljoprivredu, izložba stoke najkvalitetnijih grla, naučno-stručna savetovanja, promocije, javne tribine, poslovni susreti, samo su neke od aktivnosti koje će se održati na ovom sajmu.

Manifestacija će okupiti značajan broj bankarskih institucija, nevladinih organizacija i razvojnih agencija koje pružaju podršku razvoju agara. Prisustvo ministarstava, nadležnih institucija, privrednih komora, agencija, udruženja i fondova ima cilj da se u neposrednom kontaktu posetioci sajma upoznaju sa aktuelnim programima i oblicima finansiranja, sufinansiranja i drugim pogodnostima, kao i da prikupe neophodne informacije za rešavanje problema prisutnih u poljoprivredi.

Foto: adgradbn.com


Tagovi

Interagro 2016 Sajam Bijeljina Republika Srpska Bosna i Hercegovina Izložba Poljoprivreda Mehanizacija Inovacije Tehnologija


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D