AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Sajam prehrane i pića u turskoj Antaliji

Sajam prehrane i pića u turskoj Antaliji

Anfas Food Products

Sajam prehrane i pića u turskoj Antaliji

Datum: 11.01.2017. 21:00

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

24. Anfas Food Product, međunarodni specijalizovani sajam prehrane i pića, održaće se od 15. do 18. februara u Antaliji u Turskoj.

24. Međunarodni specijalizovani sajam prehrane i pića Anfas Food products 2017 najveći je i najprestižniji sajam u celoj Turskoj. Održaće se od 15. do 18. februara u Antaliji.

To je mesto na kojem su prošle godine turski proizvođači hrane, ali i 178 međunarodnih firmi iz 35 zemalja, izložili svoje proizvode i usluge. Organizatori isto očekuju i ove godine.

Posetioci će moći da posete štandove sa mediteranskom hranom i pićem, mlečnim proizvodima, voćem i povrćem, ambalažom i pekarskim proizvodima.

U okviru sajma održaće se "Buyer Mission Program". Programom je predviđen brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i poseta proizvodnim postrojenjima.

Foto: Facebook / AnfasFoodProducts

Broj pregleda članka: 569; Uspešnost članka: 34.45

Tagovi: Anfas Food Products

Ključne reči članka: sajam, prehrane, i, pica, u, turskoj, antaliji, godine, održaće, turskoj, prehrane, sajam, sajam prehrane


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorka Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!