Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Samit 100
  • 15.05.2016. 18:30

Samit 100 - poslovni lideri jugoistočne Evrope

BiH će prvi put biti domaćin vodećeg biznis događaja u regionu Samit 100 koji od 27. do 28. maja okuplja poslovne lidere Jugoistočne Evrope.

Foto: Pixabay
  • 70
  • 2
  • 0

Nakon Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore, Bosna i Hercegovina će prvi put biti domaćin vodećeg biznis događaja u regionu Samit 100 koji okuplja poslovne lidere Jugoistočne Evrope.

Poslovni lideri iz regiona

Uz pokroviteljstvo Predsedništva BiH, ovogodišnji Samit 100 pod nazivom "Dogovor za novo doba Bosne i Hercegovine" biće održan zajedno sa Brdo Brijuni procesom i okupiti u Sarajevu najeminentnije poslovne lidere iz regiona uključujući Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Samit 100 trajaće od 27 do 28. maja u kongresnoj dvorni zgrade ASA Group, a u organizaciji ASA Prevent grupacije i BBI banke. Specijalni gosti petog godišnjeg Samit 100 biznis lidera iz regiona biće bračni par Samo i Iza Login, kreatori Talking Toma i osnivači i vlasnici OUTFIT7.

Poslovni lideri Jugoistočne Evrope predstavće primere dobre prakse i istovremeno raditi na jačanju potencijala za nove investicije kroz saradnju i razvojne projekte.

Foto: Pixabay


Tagovi

Samit 100 Region Poslovni lideri Sarajevo Investicije


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB