Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pčelarski sajam
  • 22.03.2024. 10:30
  • Pčinjski okrug, Vranje

Sedmi Pčelarski sajam jugoistočnog Balkana u Vranju 21. septembra

Ulaz je besplatan za sve, kao i parking za posetioce i izlagače u dvorištu Sportske hale. Štandovi su takođe besplatni za izlagače, a promotivni popust na kotizaciju za izlagače je 20 odsto.

Foto: Đorđe Lalić (ilustracija)
  • 87
  • 11
  • 1

Savez pčelarski organizacija Srbije (SPOS), Grad Vranje u saradnji sa Savezom pčelarskih udruženja Severne Makedonije, Savez profesionalnih pčelara Grčke, Savez udruženja pčelara Republike Srpske, Nacionalna federacija pčelara Albanije uz podršku Društva pčelara "Matica" Vranje organizuju Pčelarski sajam Jugoistočnog Balkana "Otvoreni Balkan".

Sedma manifestacija po redu biće održana 21. septembra, od sedam do 19h u Sportskoj hali Grada Vranja.

Kako se prijaviti za učešće?

Prijava za učešće na sajmu obavlja se uplatom na račun SPOS-a u Poštanskoj štedionici: 200-2361360102033-24, a uplatnicu sa podacima ispisanim na propisanom obrascu (ime i prezime, puna adresa, telefoni, mejl, spisak svega što izlažete, naziv društva pčelara preko koga ste član SPOS-a) šalje se na adresu SPOS-a sa naznakom "Za sajam u Vranju". 

Izlagači iz inostranstva plaćaju potpuno istu kotizaciju (u evrima), ali za uputstva o uplati moraju da se jave knjigovođi SPOS-a Jagodi Milenković na telefone (011) 61-28-071, (060) 444-01-24, radnim danom od devet do 13 sati, ili na mejlove: sposbg@sezampro.rs i spos.rs@gmail.com 

Detaljnije informacije oko uslova učestvovanja možete pronaći na ovom linku

Ulaz je besplatan za sve, kao i parking za posetioce i izlagače u dvorištu Sportske hale. Štandovi su takođe besplatni za izlagače, a promotivni popust na kotizaciju za izlagače je 20 odsto.


Izvori

SPOS


Tagovi

Pčelarski sajam Jugoistočnog Balkana Otvoreni Balkan SPOS Učešće na sajmu Besplatan ulaz Besplatni štandovi Izlagači


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...