• 16. poljoprivredni sajam
  • 18.06.2019. 13:00

Sjenica: Poljoprivredni sajam koji ima značaj za čitav region

Ove godine opština Sjenica, u saradnji sa regionalnim centrom za razvoj poljoprivrede i sela, u Sjenici, organizuje 16. po redu poljoprivredni sajam. Njegova važnost ogleda se u tome što ima značaj za čitav region. 

Foto: Poljoprivredni sajam, Sjenica
  • 150
  • 7
  • 0

Ove godine Opština Sjenica, u saradnji sa regionalnim centrom za razvoj poljoprivrede i sela, u Sjenici, organizuje 16. po redu poljoprivredni sajam. Njegova važnost ogleda se u tome što ima značaj za čitav region. 

Sajam će biti održan na Gradskom stadionu, 20. i 21. juna, od 9 sati. 

Prvi dan predviđen je za izložbu sitne stoke, drugi dan za izložbu krupne stoke dok će oba dana posetioci moći da pogledaju poljoprivrednu mehanizaciju. 

Na sajmu će se predstaviti oko 150 izlagača, kako stočara tako i izlagača poljoprivredne mehanizacije. 

Neke od aktivnosti na ovoj manifestaciji su: izložba mlečnih i mesnih proizvoda, izložba domaće radinosti, izložba poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i kulturno - umetnički program.

Prema nekim procenama, prošlogodišnji sajam posetilo je oko 10.000 ljudi.


Tagovi

Poljoprivredni sajam Sjenica Izložba stoke Izložba mehanizacije


Autorka

Ivana Živanić

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sedamdesetogodišnja Mirka Selaković iz Mladosti plete od svoje pete godine. Nekada su to bili odevni... Pročitaj celu belešku »