Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Smotra poljoprivrede
  • 03.07.2024. 14:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Kać, Novi Sad

SPIT zakazan za 13. jul: Demonstracija 30 mašina

Očekuje se da će ovog puta u radu biti prikazano oko 30 mašina.

Foto: Kite doo
  • 406
  • 21
  • 0

Ovogodišnji, 19. po redu SPIT, održaće se 13. jula Kaću, sa početkom u 10. 30 časova, na parceli na putu Novi Sad-Zrenjanin (prema "Salašu 84", sa leve strane). Ova Smotra poljoprivrede, industrije i trgovine jedinstvena je manifestacija ovog tipa u Vojvodini.

Sada već tradicionalno, nakon žetve se na SPIT-u okupljaju brojni poljoprivrednici, trgovci poljoprivrednim mašinama, kao i predstavnici drugih kompanija iz sveta poljoprivrede. Posebnu pažnju posetilaca uvek privlači poljoprivredna mehanizacija.

"Očekuje se da će ovog puta u radu biti prikazano oko 30 mašina", kažu organizatori iz Udruženja poljoprivrednika Klub 100P plus.

Mehanizaciju će izložiti kompanije kao što su Agromarket machinery, AgroTech PMD, Agrimatco, Best&Co, HunAgri, Inter Agrar, a još se čeka potvrda svih izlagača. Posetioci će moći da se upoznaju sa asortimanima rezervnih delova, uljima i mazivima, pesticidima, mineralnim đubrivima, semenima, kao i sa ponudama banaka i osiguravajućih kuća.

Prošlogodišnji SPIT posetilo je oko 500 poljoprivrednika iz čitave Vojvodine. Održavanje manifestacije podržao je Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.


Tagovi

SPIT Klub 100P plus Mehanizacija Smotra poljoprivrede Industrije i trgovine Mašine u radu


Autorka

Dinka Bogunović

Više [+]

Diplomirana novinarka, zaljubljena u pisanu reč. Trudi se da bude dorasla novinarskom postulatu: "Rečima usko, a mislima široko".