Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroSirm
  • 08.07.2021. 10:30
  • Sremski okrug, Vojvodina, Sremska Mitrovica

Sremski poljoprivedni sajam od 9. do 10. jula - velika ponuda traktora

Na ovogodišnjem sajmu mogu se videti vodeći svetski brendovi traktora i druge priključne i samohodne mehanizacije

Foto: Vedran Stapić (ilustracija)
  • 340
  • 48
  • 0

AgroSirm, sremski poljoprivredni sajam održaće se od 9. do 10. jula na gradskom hipodromu u Sremskoj Mitrovici sa početkom od 11h.

Na ovogodišnjem sajmu mogu se videti vodeći svetski brendovi traktora i druge priključne i samohodne mehanizacije kao što su: Massey Ferguson, Manitou, Grimme, Hardi, John Deere, JCB, Case, Landini, Kverneland, Vigolo, Steyr, Armatrac, APV, Agromehanika, Kubota, Farmtrac, Monosem, Jacto, ali i traktori i oprema sklopljeni na linijama u Srbiji i to: Belarus, Mahindra, Lovol Foton, YTO, Dubrava i drugi. 

Prisutni će biti brojni izlagači opreme za protivgradne sisteme, navodnjavanje, solarnih panela, hrane i opreme za životinje, hemije, preciznih instrumenata, parkovske opreme, mašina za berbu voća, agro dronova, kotlova... 

Predstavnici automobilske industrije su ove godine Mercedes Benz, Toyota, Peugeot i Motorini, koji će pretežno predstaviti dostavna i kombi vozila ali i deo putničkog programa. 

Sponzori sajma su Dunav Osiguranje, NLB banka, Komercijalna banka, Opportunity banka, PKS Sremskog upravnog okruga kao i Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede. 

U gastro turističkom delu zainteresovane očekuje preko 50 štandova domaćih proizvoda od voća, povrća, grožđa, mesa, mleka.

Radno vreme sajma je od devet do 17h.


Tagovi

Sremski poljoprivredni sajam AgroSirm Mehanizacija Traktori


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sadnice ribizle spremne za sadnju.