Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EU Green Week
  • 28.05.2023. 16:30

Šta je cilj EU zelene sedmice?

Cele nedelje, širom Evrope i šire održavaće se dešavanja koja organizuju škole, univerziteti, poslovna udruženja, ekološke organizacije, civilno društvo i vladine agencije.

Foto: Depositphotos/tepic
  • 51
  • 18
  • 0

Zelena sedmica EU održaće se između 3. i 11. juna 2023. godine. U tom će se periodu održati brojne aktivnosti kojima se želi približiti ekološka politika Evropske unije. 

Cilj je ohrabriti pojedince, zajednice i organizacije da preduzmu snažnije delovanje u budućnosti kako bi zaštitili, sačuvali i obnovili okolinu, za sadašnje i buduće generacije, uz stalno promovisanje održivog razvoja, poručuju organizatori. 

Glavna konferencija će se održati u Briselu, od 6. do 7. juna, a u skladu s Godinom veština, partnerski događaji će se 2023. fokusirati na teme veština za održive, otporne i socijalno pravedne zajednice.

Cele sedmice, širom Evrope i šire održavaće se događanja koja organizuju škole, univerziteti, poslovna udruženja, ekološke organizacije, civilno društvo i vladine agencije.

Više o programu konferencije možete pronaći na ovom linku, a listu partnera i događanja širom Evrope i svijeta na ovoj interaktivnoj karti


Tagovi

EU Green Week 2023 Ekološka politika Brisel


Autorka

Ranka Vojnović

Više [+]

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrtarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto #priroda

Poljska idila