Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beogradski sajam
  • 23.02.2016. 18:00

Šta vas očekuje na Državnom pčelarskom sajmu?

Na prostoru Beogradskog sajma 27. i 28. februara održaće se osmi po redu Državni pčelarski sajam.

  • 1.238
  • 60
  • 0

U organizaciji Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) u Hali dva Beogradskog sajma, 27. i 28. februara održaće se VIII Državni pčelarski sajam.

Brojni izlagači i stručna predavanja

Ove godine predstaviće se više od 100 izlagača pčelarske opreme, pribora, repromaterijala, literature i pčelinjih proizvoda. Održaće se i stručni seminar "Zajedničkim snagama napred", koji će svojim predavanjem otvoriti predsednik Svetske pčelarske organizacije Apimondia, Filip Mek Kejb iz Irske.

Dr sc. Lidija Svečnjak sa Zavoda za ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalnu zoologiju Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Zagrebu održaće predavanje o falsifikovanju pčelinjeg voska - problemu savremenog pčelarstva. Diplomirani inženjer Slobodan Dolašević, master pčelarstva i doktorant pčelarstva preneće stečeno iskustvo o profesionalnom pčelarenju na Novom Zelandu primenjeno u uslovima Srbije.

Drugog dana sajma biće predstavljene inovacije u oblasti pčelarstva kao i proglašenje najboljih inovacija.

Povoljnije cene opreme i repromaterijala

Državni pčelarski sajam osmišljen je kao smotra pčelarstva. Na njemu pčelari praktičari i proizvođači opreme za pčelarstvo predstavljaju svoja dostignuća. Sva oprema i repromaterijali iz ove oblasti na Sajmu se prodaju po najpovoljnijim cenama i uslovima. Za sve zainteresovane sajam će biti otvoren 27. februara od 9 do 18 časova, dok će 28. februra sajamska vrata biti otvorena od 9 do 16 časova.

Zahvaljujući bogatom sadržaju i brojnim dešavanjima Pčelarski sajam iz godine u godinu okuplja sve veći broj posetilaca. SPOS je obezbedio besplatan ulaz na Sajam za građane koji dolaze da kupuju pčelinje proizvode, u izdvojenom delu hale na nivou C Beogradskog sajma. Za posetioce koji obilaze deo na kome je izložena oprema za pčelarstvo i koji žele da prisustvuju predavanjima u okviru stručnog pratećeg programa ulaznice koštaju 300 dinara. Parking se plaća 50 dinara na sat.

Savez pčelarskih organizacija Srbije broji 9.190 članova, organizovanih u 221 opštinsku pčelarsku organizaciju.


Tagovi

Državni pčelarski sajam SPOS Beogradski sajam Apimodia Filip Mek Kejb Lidija Svečnjak Slobodan Dolašević Inovacije Pčelinji proizvodi Med