• Sajam poljoprivrede
  • 17.07.2021. 10:00
  • Šumadijski okrug, Kragujevac

Šumadijski sajam poljoprivrede od 2. do 5. septembra

Za četiri sajamska dana bogat izlagački sadržaj, kao i prateći program potvrdiće epitet najveće jesenje smotre Agrara, kakav ima naš poljoprivredni sajam u centralnom delu Srbije.

Foto: Facebook/Šumadija sajam, Kragujevac
  • 98
  • 4
  • 0

Šumadijski sajam poljoprivrede, 17. po redu, biće održan od 2. do 5. septembra u Kragujevcu na prostoru Šumadija sajma.

Ovaj sajam poljoprivrede kako tradicija nalaže i ove godine održaće se u septembru mesecu, ističe se na zvaničnom sajtu sajma.

Za četiri sajamska dana bogat izlagački sadržaj, kao i prateći program potvrdiće epitet najveće jesenje smotre Agrara, kakav ima poljoprivredni sajam u centralnom delu Srbije.

"Sa ponosom ističemo da je 17. godina tradicije održavanja Šumadijskog sajma poljoprivrede, jasan pokazatelj uspeha jedne manifestacije", navode organizatori.

Šumadijski sajam poljoprivrede i ove godine u septembru mesecu

Podsetimo, na razvoj strukovnog segmenta ove smotre agrara uticao je i doprinos velikog broja agrarnih stručnjaka, kao i profesora resornih fakulteta koji su svojim profesionalniom integritetom uticali na kvalitet događaja. 


Tagovi

Šumadija sajam Sajam poljoprivrede Jesenja smotra agrara


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...