Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šumadijski sajam poljoprivrede
  • 08.09.2015. 14:00

Sve spremno za Šumadijski sajam poljoprivrede

12. Šumadijski sajam poljoprivrede održaće se od 10. do 13. septembra u Kragujevcu, a organizatori uz veliki broj izlagača očekuju i veliki interes posetilaca.

  • 115
  • 6
  • 0

Na prostoru Šumadija sajma u Kragujevcu sve je spremno za najveću jesenju smotru agrara u Srbiji, 12. Šumadijski sajam poljoprivrede, koji će se održati od 10. do 13. septembra 2015. godine.

Sajam obuhvata kompletnu sferu agrara

Preko 300 izlagača na 7 izložbi stoke i ostalih živih eksponata, oko 150 žena okupljenih u zadrugama i udruženjima, uz stotinak klasičnih izlagača - kompanija i preduzetnika sa asortimanom koji obuhvata kompletnu sferu agrara (poljoprivredni proizvođači, distributeri poljoprivredne mehanizacije, ratari, povrtari, voćari, vinogradari, predstavnici prehrambene industrije...) okosnica su ovog sajma.

Pokrovitelj manifestacije je grad Kragujevac, a u ceremoniji otvaranja, koja počinje u 10 sati na platou ispred hale, učestvovaće resorna ministarka, Snežana Bogosavljević Bošković, u društvu gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića. Sam čin otvaranja sajma pratiće bogat kulturno-umetnički program, za koji je zadužen prvi folklorni ansambl Centra za negovanje tradicionalne kulture "Abrašević" iz Kragujevca.

Očekuje se veliki broj posetilaca

I ovoga puta, Šumadija sajam očekuje veliko interesovanje za ovaj dogođaj, što podrazumeva veliki broj posetilaca, kako sa gradskog, tako i sa seoskog područja, a najavljene su i organizovane posete stručnih škola koje obrazuju kadrove agrarnog profila.

U vreme sajma, u prostoru "Medija centra" biće organizovano nekoliko stručnih tribina. Radno vreme sajma je od 9 do 19 sati u četvrtak, petak i subotu, dok se u nedelju 13. septembra, sajam zatvara u 15 sati. Ulaz i parking se ne naplaćuju.

U prilogu članka možete pronaći detaljan program 12. Šumadijskog sajma poljoprivrede.


Dokumenti


Tagovi

Šumadijski sajam poljoprivrede Izložba stoke Stručne tribine Izlagači Kragujevac Radomir Nikolić Snežana Bogosavljević Bošković Agrar Poljoprivredna mehanizacija Voćari Povrtari Poljoprivredni proizvođači

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer