Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farm Show
  • 28.07.2016. 17:00

Treći Farm Show u Osijeku!

Zaputite se u srce Slavonije i posetite treći Farm Show, u organizaciji Udruženja prodavaca poljoprivredne mehanizacije i opreme!

  • 276
  • 12
  • 0

Pre nešto više od tri godine osnovano je Udruženje prodavaca poljoprivredne mehanizacije i opreme u Republici Hrvatskoj. Njihov inovativni poduhvat organizacije Farm Show-a je u Hrvatskoj dočekao i svoje treće izdanje. Od 26. do 28. avgusta ove godine, na Čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka, posetioci će imati priliku da ponovo posete Farm Show!

Sajam se i ove godine održava na istom prostoru , a organizatori najavljuju još veći, zanimljiviji i bolji Farm Show. Lane je, nekoliko hiljada posetilaca moglo da uživa u izloženoj mehanizaciji. Predstavljeni su i noviteti: probna polja, gde je nekoliko najvećih semenskih firmi posejalo kukuruz, bilo je još više demonstracija mašina kao i video zid kako bi što više posetilaca moglo da vidi mašine u radu, ali i traktorsku trku na 100 m koja je na pistu dovela i one kojima je poljoprivreda tek hobi.

U periodu od 26. do 28. avgusta 2016. godine, na Čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka, posetioci će imati priliku da po treći put posete Farm Show!

Osim mašina, tu će se naći i prodavci sredstava za zaštitu bilja, semena, ukratko, svega što ima veze s poljoprivredom.

"Sajam se mora širiti na voćarsku, povrtarsku i vinogradarsku mehanizaciju, a hronično nedostaje oprema za stočarstvo. Odlične prezentacije u radu dogodine će sigurno biti još i bolje" , reči su posetilaca koji su pratili prošlogodišnja događanja na ovoj zaista nesvakidašnjoj manifestaciji.


Tagovi

Farm show Osijek Sportski aerodrom Demonstracija mašina Probna polja


Autorka

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uverenja ne čine vas boljom osobom. Delovanje čini."


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta