Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 29.02.2024. 14:00
  • Mačvanski okrug, Bogatić

Treći Međunarodni sajam poljoprivrede u Bogatiću

Cilj manifestacije je unapređenje poslovnog ambijenta, razmena novih iskustava i ideja, kao i upoznavanje sa novim trendovim u poljoprivredi.

Foto: FB/TOO Bogatić
  • 111
  • 27
  • 0

U Bogatiću se 2. marta održava treći po redu Međunarodni sajam poljoprivrede, stoji na sajtu Turističke organizacije Srbije.

Cilj manifestacije je unapređenje poslovnog ambijenta, razmena novih iskustava i ideja, kao i upoznavanje sa novim trendovim u poljoprivredi.

"Od predstojećeg sajma poljoprivrede očekujem veliku posvećenost poljoprivrednika iz Mačvanskog okruga, a što se tiče samog sajma nama je popunjen skoro sav izložbeni prostor. Sajam poljoprivrede se sastoji iz dva dela. Gornji deo sajma biće mehanizacija i oprema za obradu zemljišta, tu će biti traktori i velike mašine, a drugi deo sajma nam je u sportskoj hali gde će biti osiguravajuće kuće, banke, semena", rekao je za Blic član privremenog organa opštine Bogatić Teodor Teodorović.

U unutrašnjem delu sajma će se, kako kaže, nalaziti i savetodavna stručna služba. Ko hoće moći će da proveri status da li je dobro podneo zahtev za subvencije ili da se zahtev podnese na štandu gde će biti savetodvci.

Unutrašnji deo sajma

"Tačan broj izlagača još uvek ne znamo, ali će ih biti oko 140 sigurno, što se tiče i spoljnog i unutrašnjeg dela sajma", naveo je Todorović.


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Sajam u Bogatiću Trendovi u poljoprivredi 2. mart Teodor Teodorović


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Na teritoriji prokupačke opštine šljiva čačanska rana se ne otkupljuje. Proizvođači se pitaju zašto nema tržišta za ovako kvalitetnu šljivu?!