• 3. pčelarski sajam
  • 19.09.2019. 13:00
  • Pčinjski okrug, Vranje

Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana u subotu u Vranju

Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana, biće održan u subotu, 21. septembra u Vranju. Sajam je međunarodnog karaktera, sa kompleksnim prodajnim, izložbenim, obrazovnim, promotivnim, privrednim i turističkim sadržajem. 

Foto: Bigstockphoto/Galaganov
  • 160
  • 8
  • 0

U subotu, 21. septembra 2019. godine održaće se u Vranju Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana, u organizaciji SPOS-a (Saveza pčelarskih organizacija Srbije). Događaj je međunarodnog karaktera, sa kompleksnim prodajnim, izložbenim, obrazovnim, promotivnim, privrednim i turističkim sadržajem. 

Stručna predavanja za pčelare održavaće se u izdvojenom delu gradske sportske hale, sa početkom u 12 sati, ispod tribina, što će biti uslovljeno i od broja izlagača. 

Jedinstvena manifestacija ovog tipa na Balkanu

Prema rečima organizatora, očekuje se velika posećenost sajma od strane pčelara iz Srbije, Makedonije, Albanije, Grčke, Bugarske, Turske i Crne Gore jer ovaj deo Balkana nema sličnu manifestaciju ovako velikog obima, a domaća pčelarska oprema izuzetnog je kvaliteta i korektnih cena. Prošlogodišnja značajno velika poseta sajmu to je i potvrdila. 

Podizanje cena tokom održavanja sajma nije dozvoljeno, a ukoliko se to dogodi, izlagač neće moći da izlaže na sajmu naredne dve godine i biće udaljen sa događaja odmah po utvrđivanju prekršaja. Uplatom kotizacije smatra se da su prihvaćeni svi uslovi, navodi se u saopštenju organizatora.

Ulaz je besplatan, kao i parking za izlagače i posetioce, koji se nalazi odmah pored hale. Radno vreme sajma je od 9 do 19 sati.

Obrazac za učešće na ovoj manifestaciji možete da pogledate OVDE.


Izvori

SPOS


Tagovi

Međunarodni pčelarski sajam Grad Vranje SPOS Pčelarska oprema Plasman opreme


Autorka

Ivana Živanić

Ivana Živanić

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi