Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 06.12.2017. 08:00

U 2018. godini jubilarni Poljoprivredni sajam!

Novosadski sajam u 2018. godini obeležava više značajnih jubileja. Posebno se izdvajaju - 95 godina postojanja Novosadskog sajma, jubilej Međunarodnog poljoprivrednog sajma koji će biti održan 85. put.

Foto: Vedran Stapić
  • 7.941
  • 378
  • 0

Novosadski sajam u 2018. godini obeležava više značajnih jubileja. Posebno se izdvajaju 95 godina postojanja Novosadskog sajma, jubilej Međunarodnog poljoprivrednog sajma koji će biti održan 85. put i 130 godina od kako je organizovano prvo ocenjivanje kvaliteta i od kada je prvi put održana Izložba pojoprivrednih proizvoda.

Međunarodni poljoprivredni sajam će 2018. godine biti održan od utorka 15. do ponedeljka 21. maja. Poziv da se u godini jubileja predstavite na Poljoprivrednom sajmu su i rezultati postignuti u 2017. godini kada je za 10 odsto bio povećan angažovani izlagački prostor, kao posledica izmenjene strukture izlagača koju je oslikao veći broj onih koji su došli iz inostranstva. Porast broja izlagača zabeležen je i na Nacionalnoj izložbi stoke, izložbama organskih i proizvoda sa oznakom geografskog porekla, a za deset odsto bila je veća i izložba mehanizacije. Za izlagače i posetioce su kreirani novi dodatni sadržaji poput Aukcije stoke i Dana karijere u agrobiznisu.

Sve to doprinelo je i povećanju broja posetilaca u procentu od 10 odsto, tako da je kroz kapije Novosadskog sajma prošlo više od 140.000 posetilaca.

Za rane prijave ostvarite dodatni popust

Popust za avansne uplate (ne odnosi se na ulaznice, parking, sale i ugostiteljstvo):

  • Do 31. decembra 2017. ............................. 10%
  • Od 1. januara do 31. januara 2018. ............ 8%
  • Od 1. februara do 28. februara 2018. .......... 6%
  • Od 1. marta do 31. marta 2018. ................. 4%
  • Od 1. aprila do 30. aprila 2018. .................. 2%
  • Od 1. maja 2018. ...................... cene iz prijave

Rok za prijavljivanje izlagača je 31.12.2017. godine!

Zainteresovani izlagači mogu pogledati ispod teksta dokumenta/prijave/porudžbenice

Međunarodni poljoprivredni sajam, kao najznačajniji događaj u oblasti agrobiznisa u centralnoj i jugoistočnoj Evropi prati više od 1.000 akreditovanih novinara iz zemlje i inostranstva, što omogućava potrebnu medijsku pažnju svakom izlagaču.

Jedna od karakteristika Poljoprivrednog sajma je i živa diplomatska aktivnost, koja podrazumeva veliki broj zvaničnih poseta iz zemalja širom sveta. U 2017. najviše predstavnika diplomatskog kora bilo je iz Nemačke, Japana, Slovačke, Češke, Turske, Švajcarske, Francuske, Kine i Rusije, a pratile su ih privredne delegacije.

Istorija sajma datira od prošlog veka

Tradicija Sajma počela je na trgovištu na levoj obali Dunava, davne 1923. godine. Ne menjajući osnovnu delatnost Novosadski sajam je učestvovao u privrednom razvoju grada, pokrajine i države. Kao moderna sajamska institucija i danas ide u susret izazovima budućnosti, prati tržište i savremene tendencije sajamskog poslovanja.

U očekivanju da ćemo biti vaši domaćini na jubilarnom, 85. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, pozivamo vas da iskoristite sve prednosti nastupa na Novosadskom sajmu i budete sa nama od 15. do 21. maja 2018. godine.

Foto: Vedran Stapić


Dokumenti


Tagovi

Jubilej Novosadski sajam Poljoprivredni sajam Izlagači Popust


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.