Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival gastronomije
  • 09.03.2023. 16:30
  • Grad Beograd, Beograd

Ukusi Vojvodine ovog vikenda u Beogradu

Ljubitelji dobrih ukusa, gurmani i svi koji žele da okuse prave, tradicionalne ukuse iz Vojvodine imaće priliku da 11. i 12. marta u šoping centru BEO obraduju svoja čula.

Foto: Verica Matić
  • 162
  • 64
  • 0

Novosadski gastronomski festival "Ukusi Vojvodine" od prošle godine započeo je svoju promociju u manjoj formi širom gradova Srbije. Ljubitelji dobrih ukusa, gurmani i svi koji žele da okuse prave, tradicionalne ukuse iz Vojvodine imaće priliku da 11. i 12. marta u šoping centru BEO u Beogradu obraduju svoja čula.

Kao i prethodnih nekoliko puta nastupiće i poznati kuvar Saša Mišić, koji će zajedno sa preko 40 izlagača posetiocima dva dana predstavljati razne vojvođanske specijalitete, a možda otkriti i po neki recept, ističe se na fejsbuk stranici festivala.

"Ukusi Vojvodine" se održavaju svakog septembra u Limanskom parku u Novom Sadu, gde okupe preko 120 izlagača. Posetioci i izlagači se čitave godine interesuju za ovaj događaj, te je upravo iz tog razloga započela promocija širom gradova Srbije.

Radno vreme festivala je od 10 do 22 časova, ulaz je besplatan.


Tagovi

Ukusi Vojvodine Saša Mišić Jela Vojvodine Festival Gastronomije


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...