• Sajam
  • 01.09.2021. 14:00

Uskoro vranjski sajam bilja i pčelinjih proizvoda

Sajam će otvoriti potpredsednik Vlade Srbije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović. 

Foto: Depositphotos/leimaneagita
  • 60
  • 3
  • 0

Krizni štab odobrio je održavanje IV Pčelarskog sajma jugoistočnog Balkana u Vranju i II Sajma lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja i pčelinjih proizvoda, koji se održavaju istovremeno i zakazani su za 11. septembar, potvrdio je Savez pčelarskih organizacija Srbije.

"U narednih par dana objavićemo raspored štandova i spisak izlagača, za sad možemo reći da će samo na pčelarskom Sajmu biti čak 43 izlagača opreme, četiri izlagača sa pčelarskom literaturom i 21 pčelar sa pčelinjim proizvodima, što ga čini najvećim po broju izlagača od osnivanja Sajma", rečeno je iz SPOS-a.

Drugi sajam lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja i pčelinjih proizvoda 11. septembra u Vranju

Sajam će otvoriti potpredsednik Vlade Srbije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović

"Za izlagače obezbeđen je poseban parking čiju ćemo lokaciju takođe objaviti sa mapom izlagača, kako bi lako mogli da iznose robu do štandova, a na licu mesta će ih ljudi iz organizacije upućivati na njega, te molimo izlagače da se parkiraju baš na taj parking. Za posetioce je obezbeđen širi parking."

Sve vreme Sajma radiće restoran na bazenu. 

Što se tiče predavanja, sada je poznat konačan spisak predavanja, koja će se sva održati u maloj sali Sportske hale Grada Vranja (ista lokacija kao prethodnih godina, ali drugi ulaz).

Detaljan program možete pogledati ispod:

Foto: SPOS

 


Izvori

SPOS


Tagovi

Sajam lekovitog začinskog ukrasnog bilja i pčelinjih proizvoda Krizni štab SPOS Vranje


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...