Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinitaly 2018
  • 31.03.2018. 09:30

Vinitaly po 52. put u Veroni

Salon vina i destilata Vinitaly održaće se po 52. put u Italiji, u Veroni.

Foto: Facebook / Vinitaly
  • 93
  • 3
  • 0

Salon vina i destilata Vinitaly, održaće se po 52. put u Italiji, u Veroni, uz sajmove Sol&Agrifood i Enolitech. Više od 4.200 izlagača samo su jedan od razloga da posetite ovu manifestaciju. Ona doprinosi evoluciji vinarskog sektora, kako italijanskog, tako i svetskog. 

Vinitaly je posebno namenjen poslovnom svetu, jer omogućava upoznavanje sa trendovima na tržištu, kao i sa inovacijama i tehnologijama, u koje i sami organizatori ulažu, kako bi obezbedili digitalne alate za povezivanje ponude i potražnje, bez obzira na udaljenost. Važnu ulogu u ostvarivanju kontakata imaju i degustacije, ali i obilasci, seminari, edukacije. Za četiri dana, organizuje se više od 400 sastanaka.

Vinitaly će biti održan od 15. do 18. aprila na sajmu (Veronafiere) od 9:30 do 18:00 svakog dana. Dnevna karta košta 80 evra, dok je cena više za pet evra ukoliko se kupuje onlajn. Za sva četiri dana cena je 140, odnosno 145 evra. 

 


Tagovi

Vinitaly 2018 Vino Verona Italija Sol&Agrifood


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.