Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sremska Mitrovica
  • 29.06.2018. 20:00

Vinski park - mesto za više od 50 vinarija

Vino, gastro ponuda i muzički program razlozi su da posetite Sremsku Mitrovicu.

Foto: Moon Multimedia
  • 205
  • 9
  • 0

Drugi po redu Vinski park u Sremskoj Mitrovici, predstaviće preko 50 vinarija. Osim vinara sa prostora Srbije, biće tu i vinari iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske kao i iz Makedonije. Cilj manifestacije je da promoviše vinsku i gastro kulturu u Sremu, kao i to da približi proizvođače krajnjim potrošačima proizvoda sa ovih prostora. 

Kada je reč o gastro ponudu, posetioci će uživati u sirevima, mesnim prerađevinama, ajvarima i ostalim proizvodima 20 malih proizvođača koji se na tržištu izdvajaju svojom autentičnošću i kvalitetom. Kao i prošle godine, i ove je, za potpuni gastronomski užitak zaduženi Junior Chef Team iz Beograda, koji će pripremati hranu za izlagače i posetioce u kuhinji renomiranog nemačkog prozvođača Miele.

Pripremljen je i muzički program uz Trio Cantabile i VIS Limunada, koji izvodi muziku inspirisanu međunarodnom kulturom pedesetih i šezdesetih godina XX veka. 

Vinski park će trajati od 18 sati do ponoći, u subotu, 30. juna u Gradskom parku u Sremskoj Mitrovici. Degustacija vina je besplatna, uz kupovinu čaše, po ceni od 500 dinara, a nakon degustacije, po vraćanju čaše, vraća se 200 dinara


Tagovi

Vinski park 2018 Sremska Mitrovica Vinarije Vino Junior Chef Team Trio Cantabile VIS Limunada


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao