Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 15.04.2024. 10:30
  • Šumadijski okrug, Kragujevac

Više od 100 izlagača na Sajmu hortikulture u Kragujevcu od 19. do 21. aprila

Organizatori kažu da će ovo biti idealna prilika da posetioci nađu inspiraciju za prolećno uređenje bašte, balkona ili terase

Foto: Dinka Bogunović (ilustracija)
  • 76
  • 21
  • 0

Sajam hortikulture biće održan od 19. do 21. aprila na Šumadija sajmu u Kragujevcu. Okupiće se više od 100 izlagača koji će posetiocima ponuditi veliki izbor cveća, sadnica, ali i opreme za dvorište i baštu.

Kako navode organizatori, reč je o najvećoj manifestaciji ovog tipa u Srbiji.

"Prolećne boje i miris cveća obeležiće i ovogodišnji sajam hortikulture na već poznatoj lokaciji. Više od 100 izlagača ulepšaće prostor Šumadija sajma na trodnevnoj manifestaciji, a posetioce očekuje prava raskošna manifestacija boja i mirisa, velika ponuda proizvoda najboljih uzgajivača cveća, distributeri nameštaja i opreme za bašte i dvorišta", poručuju organizatori iz Šumadija sajma na zvaničnoj fejsbuk stranici.

Napominju da će ovo biti idealna prilika da posetioci nađu inspiraciju za prolećno uređenje bašte, balkona ili terase. Radno vreme sajma tokom sva tri dana biće od 10 do 20 časova, a ulaz je besplatan.


Tagovi

Sajam hortikulture Kragujevac Prodaja cveća Prodaja sadnica Šumadija sajam Oprema za baštu Oprema za hortikulturu


Autorka

Dinka Bogunović

Više [+]

Diplomirana novinarka, zaljubljena u pisanu reč. Trudi se da bude dorasla novinarskom postulatu: "Rečima usko, a mislima široko".