Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Žestival 2018
  • 31.07.2018. 09:00

Žestival - festival prirode i tradicije

Učesnici nisu u obavezi da plaćaju kotizaciju, ali su u obavezi da Organizacionom odboru dostave tri uzorka svog proizvodnog asortimana, koji će upotpuniti fond nagrada za posetioce.

Foto: Žestival
  • 346
  • 16
  • 0

Međunarodni festival prirode i tradicije Žestival po četvrti put će biti održan u Užicu. Cilj je promocija lokalne autentičnosti, kulture, tradicije, prirode, gastronomije, kao i afirmisanje i unapređenje proizvodnje i plasmana tradicionalnih proizvoda zlatiborskog kraja. Manifestacija će biti održana od 31. avgusta do 1. septembra na centralnom gradskog trgu.

Festival se sastoji  iz kulturno-umetničkog, izložbenog, edukativnog i konkurentskog segmenta. Svoje proizvode izlažu preduzetnici i proizvođači iz Srbije. ali i iz zemalja iz okruženja. U izlagačkom delu učestvuju proizvođači i distributeri poljoprivredne mehanizacije, pčelarske opreme, etno suvenira, organskih proizvoda, lekovitog bilja i proizvođači voćnih rakija.

Organizovani su i prateći sadržaji - celodnevni kulturno umetnički program - večernji koncerti, edukativne radionice iz oblasti poljoprivrede.

Informacije za izlagače

Za izlagače su obezbeđeni besplatni tipski štandovi. Učesnici nisu u obavezi da plaćaju kotizaciju, ali su u obavezi da Organizacionom odboru dostave tri uzorka svog proizvodnog asortimana, koji će upotpuniti fond nagrada za posetioce. Učešće potvrdite popunjavanjem formulara, koji možete da pronađete ispod teksta, i pošaljete na e-mail: zestival@uzice.rs Sve dodatne informacije možete dobiti na 065-567 17 17 ili na 031 590 135 i 031 590 105.

Festival se organizuje u saradanji Regionalnom privrednom komorom Zlatiborskog upravnog okruga, Regionalnom razvojnom agencijom Zlatibor, Poljoprivredno savetodavno stručnom službom Užice, Klubom privrednika Zapadna Srbija i Turističkom organizacijom Regija Zapadna Srbija.


Dokumenti


Tagovi

Žestival Užice Međunarodni festival prirode i tradicije


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao