Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lucky Donkey Shit
  • 30.07.2019. 11:00

Srećni magareći izmet - suvenir sa Dugog otoka za koji se ne pita cena

Radi se o posebnoj loptici od svih komada koje tovar 'istrese', a u kojoj ima najviše biljaka, tako da zaista nema nikakav poseban miris.

Foto: OPG Jagić
  • 237
  • 30
  • 0

Mislili ste da je sve izmišljeno, da nema više originalnih ideja? Prevarili ste se - na Dugom Otoku prodaje se srećni magareći izmet i ide odlično!

"Kupci ne pitaju za cenu, bitno im je da Lucky Donkey Shit donosi sreću tako da su govanca naših tovara sada već svuda po Evropi“, kaže Sebastian Jagić, sin Gorana Jagića, lokalno poznatijeg kao Cape.

"Nemojte misliti da mi sa tim nemamo posla, nije to samo tako. Naš tovar, kad se, da prostite, pokenja, bude to čitava gomila, ali samo manji deo je po svom sastavu drugačiji i mi ga u toj gomili moramo naći. Srećom, ta hrpica se relativno lako prepozna jer je prepuna trave i sasvim je drugačija po svome sastavu od ostalog. Kada traženi deo izdvojimo, smeštamo ga u kutiju i nudimo za prodaju sa ostalim suvenirima. I ide odlično među stranim, ali i domaćim turistima“, vedro će Sebastian.

Ovaj suvenir je svakako jedinstven. Nedavno se pisalo o špiljskom vazduhu koji se, zarobljen u flašicama, nudi kao suvenir pa zašto onda ovaj sa Dugog otoka ne bi mogao proći? A prolazi. I to jako dobro. Možda je stvar i u prihvatljivoj ceni. Naime, ovaj raritet možete poneti kući među svoju zbirku suvenira za iznos od samo 600 dinara. 

Na gazdinstvu Jagića izrađuju se i drugi suveniri, ali kada je u pitanju ovako specifična ponuda, uvek se postavlja pitanje mirisa. Ipak Sebastian kaže da tu nema problema. "Kako sam već naveo, radi se o posebnoj loptici od svih komada koje tovar 'istrese', a u kojoj ima najviše biljaka, tako da zaista nema nikakav poseban miris“, govori i pri tom nudi da se otvaranjem kutije svi u to sami uvere.


Tagovi

Sebastian Jagić Suvenir Lucky Donkey Shit Srećni magareći izmet


Autorka

Blanka Kufner

Više [+]

Završila je Upravno pravo i Menadžment u turizmu, a posebno je zanimaju teme iz oblasti ruralnog i održivog turizma kao i sve što se tiče ekologije i očuvanja prirode. Misao vodilja: "Čovek pripada prirodi, a ne priroda čoveku - prirodu nismo nasledili od predaka, nego pozajmili od unuka."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.