Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Facebook
  • 21.08.2017. 20:00

Dečak i junica zaspali jedno kraj drugog

Petnaestogodišnji dečak i junica razvili su poseban odnos. Njegov otac snimio je fotografiju kako su zaspali jedno uz drugo, a to je "zapalilo" internet.

Foto: Jeremy Miner / Facebook
  • 1.653
  • 328
  • 0

Mičel Miner (Mitchell Miner) iz SAD i njegova junica Odri (Audri), poslednja dva meseca proveli su zajedno i razvili posebnu vezu.

Fotografiju na kojoj se vidi kako su zaspali jedno uz drugo, napravio je Mičelov otac Džeremi (Jeremy), a kada je postavio na Fejsbuk, postala je viralna, javlja desmoinesregister.

Iscrpile ih pripreme oko sajma

Petnaestogodišnji dečak i njegova ljubimica pripremali su se za sajam mladih mlečnih goveda u Ajovi (Iowi). Osim što je junicu doveo, on je uredio, okupao i bili su nerazdvojni nekoliko dana.

Na sam dan sajma probudili su se vrlo rano, u tri sata ujutro, kako bi dovršili sve potrebno. Nakon takmičenja, na kome je Odri zauzela peto mesto, bili su potpuno iscrpljeni. I onda su u štali jednostavno zaspali jedno pokraj drugog.

Fotografija zapalila internet

"Prispavalo mi se, a i njoj", komentarisao je Mičel fotografiju, koja je vrlo brzo imala 15.000 interakcija, 790 deljenja i 290 komentara. Mnogi su se u komentarima prisetili detinjstva i privrženosti životinjama sa kojima su odrastali.

Foto: Jeremy Miner / Facebook


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.