Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Policija na farmi
  • 17.02.2018. 20:30

Drama u štali - tigar među kravama

Stočar je napustio goste i zabavu kako bi proverio krave koje su trebale da se tele. Usred štale je ugledao tigra i odmah pozvao policiju!

  • 386
  • 29
  • 0

Škotski farmer, 24-godišnji Brus Grab (Bruce Grubb) iz Hatona, imao je zabavu za useljenje, jer se par nedelja pre toga doselio na farmu. U jednom trenutku je ostavio svoje goste kako bi otišao da proveri da li je sve u redu sa njegovim steonim kravama. Čak nije ni pio na zabavi, jer je znao da bi se krave mogle teliti svaki čas. Ušao je u štalu i uperio svjetiljku prema stoci. Prizor koji je zatekao ga je užasnuo, jer je na prolazu između krava ležao tigar.

Možete samo zamisliti koliko se uplašio. Odmah je pozvao lokalnu policiju i obavestio ih o tigru u svojoj štali. Policija je odmah pritekla u pomoć i u međuvremenu nazvala lokalni zoo vrt kako bi proverili da li je njima možda pobegao tigar, navodi sun

Policija je dugo vremena smišljala taktiku kako da skloni tigra iz štale, bez posledica. Za to vreme Brus je bio u svom kamionetu, jer se plašio da izađe. Međutim, kako se tigar sve to vreme nije pomerio sa mesta, Brus je postao sumnjičav. Prišao je bliže kamionetom i shvatio da se radi o plišanom, istina velikom, tigru. 

"Nisam sumnjao da se radi o stvarnom tigru. Pakleno sam se bojao. Bio sam zabrinut da će pojesti sve moje krave pre nego ga policija ubije", izjavio je posle Brus. 

Ne zna se ko mu je podmestio ovu neslanu šalu, a u policiji su rekli da neće preduzeti ništa zbog njegove dojave. 

Foto: evgenius / Bigstock


Tagovi

Bruce Grubb Tigar u štali Krave Škotska


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.