• Rezač za bale
  • 11.03.2019. 20:00

Idealan za farme: GÖWEIL rezač za bale garantuje snažan i potpun rez

Kompanija GÖWEIL razvila je specifičan rezač za bale težine 400 kg koji garantuje pouzdan i snažan rez, a idealan je za manje traktore. Pogledajte videoprilog!

Foto: Youtube/screenshot
  • 70
  • 9
  • 0

Od 1988. godine kompanija GÖWEIL proizvodi visokokvalitetan asortiman tehnologije za baliranje i odmotavanje bala. Sve mašine i oprema projektovani su, razvijeni i proizvedeni isključivo u fabrici u Kiršlagu (Kirchschlagu), u Austriji. Tokom poslednjih nekoliko decenija, GÖWEIL se dokazao kao stručnjak za proizvodnju poljoprivrednih mašina. Kako se veliki deo njihovih proizvoda izvozi, GÖWEIL mašine i oprema postali su poznati i široko se primenjuju u celom svetu. Svi proizvodi koje proizvodi kompanija GÖWEIL prate  najnovija dostignuća i osmišljeni su tako da odgovaraju individualnim zahtevima farmera.

Razvili su i specifični rezač za bale idealan za farme koji je jednostavan za korišćenje. Patentirane kuke na GÖWEIL rezaču uhvatiće foliju svaki put, što znači 100% uspeha pri rezanju bala za hranjenje stoke. Farmeri koji ga redovno koriste ističu da ga je lakše koristiti na manjim traktorima.

Težina mašine je 400 kg, a mera bala koje može nositi i rezati je 0,9-1,6 metara. Osim što osigurava pouzdan i snažan rez, nazubljeni nož garantuje da će bala biti isečena do kraja.

Kako Goweil rezač za bale izgleda u radu, pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

Rezač bala Stočarstvo GÖWEIL Slicer


Autorka

Karolina Tušek

Karolina Tušek

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi