Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krone
  • 01.01.2020. 18:00

Najveći sakupljač Krone kojim ćete obrađivati čak do 20 hektara na sat

Na ovom sakupljaču omogućeno je brzo i jednostavno skidanje i stavljanje kompletne ruke za grabljenje sa upravljačkom ručicom i ležajem

Foto: Youtube/KRONE T-Vision
  • 359
  • 44
  • 0

Kompanija Krone u svojoj ponudi ima najveći sakupljač sa šest rotora, pomoću kojih ćete obrađivati čak do 20 hektara na sat. Swadro sakupljači imaju pogon preko zatvorenih pokretača sa konusnim zupčanicima u tečnoj masti. Na taj način osigurano je konstantno ravnomerno i optimalno mazanje. 

Na ovom sakupljaču omogućeno je brzo i jednostavno skidanje i stavljanje kompletne ruke za sakupljanje sa upravljačkom ručicom i ležajem. Nakon odstranjivanja samo dva vijka možete kompletnu jedinicu da izvučete iz rotora. Nakon odstranjivanja dva šuplja prihvatna prstena, moguće je da zamenite i spoljnji kraj ruke.

Ništa ne ostaje na tlu

Modeli Swadro 2.000 serijski su opremljeni sa podesnim elektromotorima koji su otporni na vremenske uslove. Prednost: udobno i apsolutno precizno podešavanje radne visine sa traktorske pozicije.

Neke od najvažnijih karakteristika ovog šestovretenog sakupljača su da omogućava efikasno korišćenje raspoloživih dana za spremanje krme kao i uštedu osoblja, mašina i traktora. Ima robustan, široko rastegnut okvir i hidraulično podešavanje radne širine (10 do 19 metara) i širine otkosa, koji je veliki od 1,6 do 2,8 metara. 

Kako sakupljač izgleda u radu, pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

Krone Swadro 2000 Sakupljač


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!