Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Teksas
  • 05.08.2017. 20:00

Rok kravica: Džini kao Džin Simons!

Džini, oteljena prošle nedelje na farmi u Kervilu u Teksasu, kravlja je dvojnica basiste grupe "Kiss", Džina Simonsa.

Foto: Hill Country Visitor / Facebook
  • 582
  • 32
  • 0

Nema još ni 10 dana, ali žensko tele Džini (Genie) već je steklo svetsku slavu! Naime, Džini, oteljena prošle nedelje na farmi u Kervilu (Kerrvilleu) u Teksasu, kravlja je dvojnica basiste grupe "Kiss", Džina Simonsa (Gene Simmonsa).

Prema rečima njene vlasnice Heder Taceta (Heather Taccetta), uz sličan izgled, Džini, baš kao i Džin, voli da pokazuje svoj super dugi jezik, piše modernfarmer.

Džin Simons, basista grupe "Kiss"

Džinina fotografija prvo je osvanula na FB stranici "Hill Country Visitor", koji su uočili sličnost. Ova priča sigurno će se dodati velikom broju onih o bendu "Kiss", koja uključuje i urbanu legendu da si je Simons hirurškim putem ugradio kravlji jezik. Ipak, nije! Ta je glasina lažna - Simonsov dugi jezik je 100% njegov.

Međutim, Taceta kaže da je prilikom osemenjivanja (Džinnog začeća) na radiiju svirao "Kiss", pa je možda Džin "duhovni otac" rock'n'roll kravice.

Na vest o Džini, reagovao je na Twitteru i sam Simons: "Istina je, narode! Tele Džini je rođeno na farmi u Teksasu i izgleda isto kao Džin Simons".

Foto: Hill Country Visitor / Facebook; Džin Simons


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!