Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Borba za život
  • 11.01.2019. 20:00

Steona krava provalila vrata kamiona na putu u klanicu!

Krava je skočila iz kamiona u pokretu, sa visine od 2,4 metra. Nakon dva dana na svet je donela tele.

Foto: Screenshoot/Facebook Skylands
  • 2.433
  • 605
  • 1

Steona krava, koju su kasnije nazvali Briana bila je u kamionu, na putu u klaonicu. Probila je vrata kamiona u pokretu i skočila na prometnu ulicu, sa visine od 2,4 metra! Sve se ovo dogodilo u Nju Džerziju, SAD. Očevidac je bio saobraćajac, koji se odmah javio u rezervat za životinje. 

Majk (Mike) Stura, osnivač rezervata  Skajlends (Skylands) odmah je uzeo kamion za spasavanje i krenuo po životinju. "Kada sam stigao tamo, policija je kravu odvezla na prilazni put. Sa mnom je bio i veterinar, koji je pogledao životinju i rekao da je steona", priča Stura o događaju koji se dogodio 27. decembra 2018. Stura se iznenadio kada je veterinar rekao: "U njoj je veliko tele, a oteliće se za oko nedelju dana.

Međutim, krava se otelila samo dva dana kasnije, a Majk je pomogao u telenju. Na svet je došla mala Vinter (Winter - Zima), piše Daily Mail

"I mama i tele su srećni i zdravi, iako je Briana tokom bega zadobila ogrebotine. Nisam siguran je li krava pobegla zato što je steona, ali u svakom slučaju, sve te životinje žele da žive", komentisao je Majk, dodavši da je ova priča odeknula u javnosti, koja nije ni svesna takvih, njima nevidljivih situacija, kao što je prevoz stoke u klanicu, koje se zapravo događaju svaki dan.  

A kako napreduju Briana i mala Vinter, pogledajte na Fejsbuk stranici Skylands


Tagovi

Krava Tele Brianna Winter Mike Stura Skylands SAD


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.