Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vojvodinašume
  • 05.10.2015. 13:30

Brand Leader Award 2015 za Vojvodinašume

JP Vojvodinašume dodeljena Brand Leader Award 2015 nagrada

  • 73
  • 18
  • 0

Ove godine "Brand Leader Award 2015" nagrada dodeljena je JP Vojvodinašume, kao lideru u očuvanju i upravljanju zaštićenim prirodnim dobrima i razvoju lovnog turizma u Jugoistočnoj Evropi.

Novi standardi i unapređenje tržišta

U Sava Centru je održana 5. Biznis konferencija SEET 2015 u okviru koje je Marti Takač, direktorki JP Vojvodinašume dodeljena ova prestižna nagrada, koja se poslednjih 12 godina dodeljuje liderima iz svojih oblasti delovanja, koji svojim radom postavljaju nove standarde i unapređuju tržište. Nagrade su dodeljene kao dokaz izuzetnog doprinosa u popularizaciji potencijala, unapređenju i kreiranju konkurentnog imidža turističke industrije regiona Jugoistočne Evrope.

Na panelu predstavljeni potencijali lovnog turizma

nagrada
Brand Leader Award 2015

Branislav Stankov, pomoćnik direktora za lovstvo i ribarstvo u JP Vojvodinašume je na jednom od panela prisutnima predstavio potencijale lovnog turizama u lovištima kojima gazduje ovo preduzeće. On je istakao da preduzeće sa svojim lovištima i savremenim lovačkim kućama za smeštaj turista, uzgajalištima divljači i stručnim kadrovima, predstavlja lovno-privredni subjekat u AP Vojvodini i Republici Srbiji, a time i neizostavni činilac u planiranju ukupnog razvoja lovstva.

Na 5. Biznis Konferenciji SEET 2015 "Kako povećati konkurentnost i prihode turističkog tržišta Jugoistočne Evrope" je više od 300 najznačajnijih predstavnika poslovne turističke zajednice Jugoistočne Evrope, kao i visokih predstavnika relevantnih međunarodnih organizacija i privrednih asocijacija, predstavnika državnih i lokalnih uprava, obrazovnih i javnih institucija i medija, prisustvovalo ovom celodnevnom poslovnom skupu.


Izvori

Vojvodinašume


Tagovi

Vojvodinašume Branislav Stankov Lovačke kuće Paneli Razvoj lovstva SEET 2015 Marta Takač Unapređenje tržišta Sava Centar Poslovni skup