Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Razvoj šumarstva
  • 07.04.2015. 15:00

Partnerska saradnja u oblasti šumarstva

Nemačka i Srbija uspostavljaju partnersku saradnju u oblasti šumarstva.

  • 57
  • 2
  • 0

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine prof. dr Snežana Bogosavljević-Bošković potpisala je danas, 07. aprila 2015. godine, Izjavu o namerama između Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije i Saveznog ministarstva ishrane i poljoprivrede Savezne Republike Nemačke, sa ambasadorom Savezne Republike Nemačke u Srbiji, Hajnc Vilhelmom, u cilju razvoja sektora šumarstva.

Na osnovu dugogodišnje bilateralne saradnje između dve zemlje ovim se uspostavlja partnerska saradnja u oblasti šumarstva, a zajednički interes je unapređenje, održivo gazdovanje i razvoj prirodnih šumskih resursa, kao i unapređenje stručne razmene u ovoj oblasti u cilju primene najboljeg pristupa održavanju i održivom korišćenju prirodnih šuma i daljeg razvoja šumskih resursa.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije


Tagovi

Partnerska saradnja Oblast šumarstva Snežana Bogosavljević-Bošković Hajnc Vilhelm Ministarstvo poljoprivrede Izjava o namerama Šumski resursi Razvoj šumarstva Nemačka

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!