Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sadnja tulipana
  • 30.03.2016. 15:30

Procvetaće 900 hiljada tulipana u Beču

Sorte Christmas Marvel i Orange Emperor posađene su još prošle jeseni, a reč je o čak 900 hiljada komada koji bi austrijsku prestonicu trebalo da okupaju u purpurnu i narančastu boju.

Foto: Eurocomm PR
  • 119
  • 10
  • 0

Gotovo milion tulipana procvetaće kroz koji dan u austrijskoj prestonici, Beču. Sorte Christmas Marvel i Orange Emperor posađene su još prošle jeseni, a reč je o čak 900 hiljada komada koji bi austrijsku prestonicu trebalo da okupaju u purpurnu i narandžastu boju.

Uz njih, gradska se uprava pobrinula za nabavku te sadnju i 250 hiljada ružičasto-belih patuljastih sadnica noć i dan - Viola cornuti Pink Shades.

Bečke komunalne službe nakon zimskog mirovanja, intenzivno rade na sanaciji dečjih igrališta i klupa u gradskim parkovima kojima se širi miris zimskog jasmina, forzicija i snežnih gruda, saopštili su iz Eurocomm PR-a.

Foto: Eurocomm PR


Tagovi

Tulipani Beč Austrija Proleće Cveće


Autorka

Ivana Barišić

Više [+]

Pre nego što je upisala studije prava, Ivana je počela da se bavi novinarstvom, pa je u ovom poslu i ostala. Pisala je za nekoliko dnevnih listova, a ima iskustva i sa televizijskim novinarstvom. Kada ne piše, vozi bicikl ili skija.:)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u