Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrocentar Stefan
  • 02.06.2018. 11:00

Agrocentar Stefan predstavio model traktora TRX

Kompanija Agrocentar Stefan iz Arilja predstavila je na novosadskom Poljoprivrednom sajmu, široku lepezu poljoprivrednih mašina, a ono na šta su stavili akcenat je mehanizacija koja se koristi u voćarstvu.

Foto: Agrocentar Stefan
  • 3.386
  • 240
  • 0

Kompanija Agrocentar Stefan iz Arilja predstavila je na novosadskom Poljoprivrednom sajmu, široku lepezu poljoprivrednih mašina, a ono na šta su stavili akcenat je mehanizacija koja se koristi u voćarstvu. Ovo ne treba da čudi, s obzirom na to da je voćarstvo u Srbiji u poslednjih deset godina u ekspanziji, ali i da firma dolazi iz izrazito voćarskog kraja.

"Mi smo porasli na jagodičastom voću, malinama, kupinama i borovnicama, pa ne treba da čudi što se naša firma opredelila za ovaj posao. Od prodavnice koja je počela da se bavi prodajom tehničke robe, prerasli smo u kompaniju koja ima tri prodajna mesta u Beogradu, Novom Sadu i Arilju tako da sa ponosom mogu da kažem da pokrivamo čitav voćarski kraj u Srbiji" - kaže generalni direktor kompanije Milutin Stefanović.

Ono po čemu se firma još diči, a kako kaže Stefanović jeste to što su u toku velike investicije u voćarstvu, pa samim tim i njihova firma na tržištu podiže konkurenstnost na jedan viši nivo, koji prati trendove svetskih standarda.
 

Agrocentar Stefan na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

"Pratimo svetske trendove pa u našoj ponudi imamo najmodernije sisteme za navodnjavanje, kao i protivgradne mreže, koje su se pokazale mnogo bolje, od osiguranja poljoprivrednih kultura usled vremenskih nepogoda. Doduše, ugradnja protivgradnih mreža je skuplja investicija, ali je i isplativa" - kaže Stefanović.

Zastupnici za voćarske traktore Antonio Carraro

Agrocentar Stefan je od 2014. godine zastupnik renomiranog italijanskog proizvođača voćarskih traktora ANTONIO CARRARO. Ovi traktori, sa Actio sistemom prenosa, su najbolje radne mašine za voćarske zasade na svetu, posebno u brdskim krajevima. Nude kompletnu paletu ovih traktora, uz pun servis i podršku sa rezervnim delovima. Garancija na traktore je dve godine, uz mogućnost produženja na još dve godine.  

Zato su ove godine na Sajmu predstavili poseban model TRX sa okretnim komandama i okretnim sedištem. Ovaj model ima veliku primenu vinogradarstvu i jagodičartvom voćarstvu. 
"Upravo su prednost okretne komande koje potpuno kontrolišu rad priključne mašine na zadnjem delu traktora. Okretanjem komandi mehanizacija dolazi ispred vozača, što je posebno bitno, jer na taj način biljka ne može da se ošteti" - istakao je sagovornik.

Za više informacija o proizvodnom asortimanu, obratite se prodajno-stručnom timu na jedan od dole navedenih kontakata!


Foto prilog


Tagovi

Agrocentar Stefan Milutin Stefanović Voćarstvo Mehnaizacija Sistemi za navodnjavanje Antonio Carraro


Autor

Ljiljana Milovanović

Više [+]

Poljoprivredna tehničarka voćarsko - vinogradarskog smera sa bogatim novinarskim iskustvom u različitim medijima. Dobtinica nagrade za najbolju novinarku Dnevnika 2010. godine. Ljubitelj pasa.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta