Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stefan d.o.o
  • 02.03.2017. 12:30

Antonio Carraro - traktori za brda i planine

Pošto su se prethodnih godina Antonio Kararo (Antonio Carraro) traktori izuzetno pokazali na trzistu, ovog proleća preko 40 poljoprivrednih gazdinstava sa predračunom čeka na odobrenje subvencija od države.

  • 10.315
  • 458
  • 0

Inspirisani mediteranskom poljoprivredom, MAJOR traktori su namenjeni za specijalizovanu proizvodnju u brdima i planinama. Ovu seriju čini više tipova traktora sa zajedničkim motorima od 50ks i od 56ks. Svi modeli imaju novu modernu masku hladnjaka i neprevaziđenu ACTIO TM šasiju. Menjači sa 12 brzina napred i 12 nazad.

Modeli i karakteristike Major serije

TN MAJOR - traktor sa jednakim točkovima napred i nazad. Minimalna širina sa osnovnim setom guma je 1235mm. Prodaje se u dve varijante: TN 5800 sa Yanmar motorom od 50ks i TN 6400 sa VM motorom od 56ks.
TC F MAJOR - traktor sa većim zadnjim točkovima. Minimalna širina sa osnovnim setom guma je 1365mm. Prodaje se u dve varijante: TC 5800 F sa Yanmar motorom od 50ks i TC 6400 F sa VM motorom od 56ks.
SN V MAJOR - zglobni traktor sa jednakim točkovima napred i nazad. Minimalna širina sa osnovnim setom guma je 1175mm. Prodaje se u dve varijante: SN 5800 V sa Yanmar motorom od 50ks i SN 6400 V sa VM motorom od 56ks.
TC F MAJOR 5800 F sa kabiom - traktor sa većim zadnjim točkovima. Minimalna širina sa osnovnim setom guma je 1365mm. TC 5800 F sa Yanmar motorom od 50ks i od sada sa kabinom.

Pošto su se prethodnih godina Antonio Kararo (Antonio Carraro) traktori izuzetno pokazali na tržištu, ovog proleća preko 40 poljoprivrednih gazdinstava sa predračunom čeka na odobrenje subvencija od države.

Antonio Carraro u polju

STEFAN Agrocentar je svoj poslovni put počeo 1991. godine kao prodavnica tehničke robe. Za cilj je imao zadovoljenje potreba domaćinstava ariljskog kraja za kvalitetnom ponudom boja, farbi, šrafovske robe, alatki. Godinama se asortiman širio prateći potrebe kupaca u Arilju i okolini, što je, imajući u vidu izuzetne rezultate ariljskog kraja u proizvodnji malina i drugih vrsta voća, dovelo do formiranja kompletne ponude za poljoprivredno domaćinstvo.

Sada mogu na veoma kvalitetan način, uz stručan i profesionalni savet, poljoprivrednim gazdinstvima da ponude rešenja iz sledećih oblasti:

  • Motorizacija i priključne mašine u poljoprivredi,
  • Različiti sistemi za navodnjavanje i prihranjivanje, uz mogućnost ugradnje po sistemu ključ u ruke,
  • Protivgradne mreže za sve tipove zasada, sa ugradnjom,
  • Lična zaštitna sredstva,
  • Sredstva za uređenje i održavanje zasada: žice, ograde, pomoćni materijal,
  • Ručni i električni alati.

Posebno su ponosni na saradnju sa brendom Antonio Kararo čiji su generalni zastupnici za Srbiju, sa ovlašćenim servisom od 2014. godine. Od 2016. godine postaju i ovlašćeni diler RINIERI poljoprivredne mehanizacije. U ponudi je dosta tipova tarupa, freza, uređaja za rezidbu i međurednu obradu zemljišta u voćnjacima.

Više od 25 godina su na usluzi poljoprivrednim domaćinstvima, sa preko 14.000 proizvoda u ponudi, STEFAN se pozicionirao kao vodeći maloprodajni centar u zapadnoj Srbiji. Za više informacija obratite im se na dole navedene kontakte!


Foto prilog


Tagovi

Stefan d.o.o Antonio Cararro Major Traktor Rinieri Protivgradne mreže Priključne mašine Sistemi za navodnjavanje


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)