• Konkurs
  • 10.03.2020. 14:00
  • Sremski okrug, Vojvodina, Sremska Mitrovica

Sremska Mitrovica: Milion dinara za udruženja koja se bave ruralnim delatnostima

Novac mogu da iskoriste za unapređenje primarne poljoprivredne ili prerađivačke delatnosti, za pokrivanje troškova nabavke opreme za udruženje, učešća na sajmovima, organizovanja stručnih predavanja i manifestacija poljoprivrednog karaktera.  

Foto: Julijana El Omari
  • 64
  • 3
  • 0

Agencija za ruralni razvoj Sremske Mitrovice raspisala je konkurs za finansiranje realizaije programskih aktivnosti i poboljšanja uslova rada udruženja građana za projekte koji utiču na razvoj ruralne ekonomije, kroz unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje, prerađivačke delatnosti i ostalih elemenata politike ruralnog razvoja, objavljeno je na zvaničnom sajtu Agencije.

Sremska Mitrovica: Sedam miliona dinara za poljoprivrednike

Ukupna sredstva predviđena po ovom konkursu su miliona dinara.

Novac namenjen za prerađivačke delatnosti i stručna predavanja

Pravo na ova sredstva imaju udruženja građana sa teritorije Grada Sremske Mitrovice, koja obavljaju delatnost u vezi sa ruralnim razvojem, odnosno unapređenjem poljoprivredne proizvodnje.

Novac mogu da iskoriste za unapređenje primarne poljoprivredne ili prerađivačke delatnosti, pokrivanje troškova zakupa prostora udruženja, kancelarijskog materijala, angažovanje lica u predloženim aktivnostima, zatim troškova nabavke opreme za udruženje, učešća na sajmovima, organizovanja stručnih predavanja i manifestacija poljoprivrednog karaktera.  

Podrška razvoju seoskog turizma kroz izradu sajtova

Zainteresovana udruženja svoje aktivnosti, po pravilima konkursa moraju da realizuju do 20. decembra ove godine.

Konkurs otvoren do 8. aprila

Svu potrebnu dokumentaciju zainteresovana udruženja treba da dostave u zatvorenoj koverti poštom na adresu: "Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica" doo, Sremska Mitrovica, Ul. Svetog Dimitrija br. 6, 22000 Sremska Mitrovica, sa naznakom "KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE AKTIVNOSTI UDRUŽENJA GRAĐANA U 2020. GODINI – NE OTVARATI" ili lično u prostorije "Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica" doo, Sremska Mitrovica, u zgradi DDOR-a, prvi sprat, kancelarija br. 20, ul. Svetog Dimitrija br. 6, 22000 Sremska Mitrovica.

Konkurs je otvoren do 8. aprila, odnosno do utroška sredstava predviđenih za ove namene.

Sve dodatne informacije u vezi sa pravilima konkursa i potrebnom dokumentacijom možete pročitati ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Udruženja Sremska Mitrovica Konkurs Poljoprivredna delatnost Prerađivačka delatnost Stručna predavanja


Autorka

Julijana El Omari

Julijana El Omari je diplomirani novinar, a svoju specijalnost pronašla je u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kad čičak procveta :)