Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krediti
  • 18.09.2021. 10:00

Vojvodina: Krediti na nabavku novih sistema i opreme za navodnjvanje i bušenje bunara

Maksimalan iznos kredita može biti 40.000 i ne manji od 1.000 evra. Predmet konkursa jeste nabavka cevovoda, opreme i sistema za navodnjavanje: opremanje bunara, nabavka pumpi i agregata za navodnjavanje, nabavka sistema za navodnjavanje veštačkom kišom i drugo.

Foto: Depositphotos/budabar
  • 277
  • 34
  • 0

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede raspisao je konkurs za dodelu kredita za nabavku novih sistema i opreme za navodnjavanje i bušenje bunara u 2021. godini.

Sredstva će se dodeljivati poljoprivrednim gazdinstvima - fizičkim i pravnim licima sa područja AP Vojvodine, upisanim u Registar poljoprivrednih gazdinstava i realizovaće se isključivo na terotoriji Pokrajine.

Biće odobravani sa kamatnom stopom od jedan odsto na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule, i to na sledeći način:

  • maksimalan iznos kredita 40.000 evra;
  • fond neće odobravati kredit u iznosu manjem od 1.000 evra;
  • grejs period u trajanju od 12 meseci, za vreme grejs perioda ne obračunava se interkalarna kamata;
  • rok otplate kredita 36 meseci;
  • otplata se vrši u šestomesečnim anuitetima, prva rata se uplaćuje po isteku grejs perioda (ukupno sedam rata).

Vojvodina: Konkurs za dodelu kredita za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije

Predmet konkursa jeste nabavka cevovoda, opreme i sistema za navodnjavanje: opremanje bunara, nabavka pumpi i agregata za navodnjavanje, nabavka sistema za navodnjavanje veštačkom kišom, subirigacija, solarni paneli i drugo.

Krediti će se odobravati u skladu i na osnovu Pravilnika o raspodeli sredstava sa utvrđenim kriterijumima za dodelu kredita po raspisanim konkurisma u 2021. godini. Biće realizovan tako što će Fond uplatiti iznos odobrenog kredita dobavljaču opreme koju bude odabrao učesnik konkursa. Fond neće obračunavati i naplaćivati penale i kazne za prevremenu otplatu.

Prijave se mogu preuzeti u Pokrajinskom fondu za razvoj poljoprivrede u Novom Sadu, kao i na sajtu: www.fondpolj.vojvodina.gov.rs

Detaljnije u vezi sa uslovima konkursa, možete pročitati u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Krediti Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede Kamata Nabavka pumpi za vodu Kopanje bunara


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Manifestacija "Znanjem do znanja "održana na salašu Gnjezdo u Bačkoj Palanci. Učesnice su imale priliku da nauče tehniku izrade sapuna i ukrašavanja dekupaž tehnikom. Organizator ove manifestacije je Savet za rodnu ravnopravnost B.P.