Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Domaćinstvo Đurđević dobija poklon Agrokluba za najbolji video #MojeBlago

Iza nas je mesec u kom ste nam audio-vizuelno predstavili svoje #MojeBlago. Među vama bilo je onih koji se bave mlečnim govedarstvom, vinogradarstvom, ali i ratarstvom i povrtarstvom. U jednom minutu mogli smo da vidimo čime se ponosite; plodnim oranicama, bogatim čokotima i punom trpezom slatkih i ukusnih proizvoda!

Skidamo kapu i odajemo vam priznanje!

Svaka čast!

Domaćini ste pravi, ali samo jedan dobija poklon od Agrokluba, a to je onaj čiji video ima najviše srca, zaključno sa 28. februarom u ponoć.

Čitaoci Agrokluba aktivni na KLUB-u i oni koji su "došli" da podrže svoje rođake, komšije, prijatelje sa 14 glasova (srca) odabrali su video domaćinstva Đurđević.

Podsetimo, ova porodica iz Malih Radinaca opštine Ruma bavi se pretežno povrtarstvom; uzgojem paprike, paradajza i pasulja. Međutim, na setvenim površinama žanju kukuruz i soju, koju koriste za tov svinja pošto se bave i stočarstvom.

Rekli bismo, pa imate skoro sve! 

Ali nedostaje vam poklon Agrokluba, pa ovom prilikom čestitamo i darujemo Dimitrija Đurđevića ispred domaćinstva u Malim Radincima.

Sve čestitke, Dimitrije!

Nemojte da vas kraj igre spreči da se videom pohvalite, da nam i dalje prezentujete svoju proizvodnju, istaknete neki problem, pitate za savet ili ga date.

Agroklub vas prati!

 

foto: Falcon