U planinskim selima jugozpadne Srbije, tamo gde nema adekvatne mehanizacije, sneg sa puteva do svoji... Pročitaj celu belešku »

Na Zlataru je poslednjih dana palo 20 centimetara snega, pa stočari više ne izgone stoku na ispašu.... Pročitaj celu belešku »

U novovaroškom kraju sezona svinjokolja u punom je jeku. Goran Dulanović iz Draževića kod Nove Varoš... Pročitaj celu belešku »

"Vesele mašine" ovih dana rade punom parom u novovaroškom kraju. Pečenje rakije je i dobra prilika d... Pročitaj celu belešku »

Jabuka je ove godine u jugozapadnoj Srbiji dobro rodila, ali zbog kišnog leta brzo trune. Zbog toga... Pročitaj celu belešku »

Livade i pašnjaci u planinskim selima jugozapadne Srbije zarastaju u trnje i šumu. U selima su uglav... Pročitaj celu belešku »

Šljiva koja je ove godine u selima kod Nove Varoši dobro rodila uglavnom će u rakiju. Novovaroška pr... Pročitaj celu belešku »

Višnja je u zlatarskom kraju dobro rodila, pa u branju pripomognu i najmlađi.

Zlatarsko jezero, najveće i najlepše od tri jezera u kanjonu Uvca. Raj na zemlji!

I one su se "obukle" u letnju odeću. Šišanje ovaca u selu Draževići, zaseok Mokreč, kod Nove Varoši. Pročitaj celu belešku »

Na Uvačakom jezeru organizovana je prolećna akcija čišćenja smeća, a rendžerima iz Specijalnog rezer... Pročitaj celu belešku »

Vikendaši na Zlatarskom jezeru u kanjonu Uvca koriste lepe majske dane da urede prostor oko svojih v... Pročitaj celu belešku »

Punomazni zlatarski sir od kravljeg mleka, heljdopita, kajmak, goveđa i svinjska pršuta, samo su nek... Pročitaj celu belešku »

Najlepše doba godine, kad sve cveta i budi se đivot posle snegova i duge zime. Moj zavičaj, selo Dra... Pročitaj celu belešku »

Diplomirao na FPN.Tokom tri decenije koliko je u novinarstvu, bio je dopisnik mnogih nacionalnih media. Omiljene teme su mu iz života meštana planinskih sela, a duboko veruje da nema raja bez zavičaja.