Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Poljoprivredni sajam: Konferencije do 23. decembra, onlajn sadržaj dostupan do marta

Konferencije, vebinari, promocije i prezentacije ovogodišnjeg onlajn Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu održavaju se do srede 23. decembra, a u planu je više od 50, koje će biti emitovane uživo i dostupne za odloženo gledanje. Takođe, sav sadržaj onlajn sajma biće vidljiv do 14. marta.

Poseta Sajmu je besplatna, potrebna je samo registracija na adresi expoonline.rs.

B2B sastanci i izložba stoke

Direktan kontakt izlagača i posetilaca omogućen je video i audio (telefonskim) pozivom, četom i mejlom. Poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka sa izlagačima. Posetioci i izlagači sreću se u realnom vremenu, u unapred dogovorenom terminu.

Takođe, na Izložbi stoke nastupa 31 odgajivač iz Srbije. Promovišu se najbolje ocenjeni proizvodi i usluge u 2020. godini.

Otvoren prvi onlajn Međunarodni sajam poljoprivrede - budućnost agrara leži u digitalizaciji

Kako ističu iz Novosadskog sajma, 184 izlagača predstavlja proizvode i usluge iz osam zemalja; Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španije i Srbije. Pripremljeni su popusti i akcije, za posetioce.

Poklon igra za posetioce

Za posetioce je organizovana Poklon igra u kojoj je premija traktorska kosačica John Deere. Pravila učešća u Poklon igri su su na adresama: sajam.net, expoonline.rs, kao i na profilima Novosadskog sajma na svim društvenim mrežama.

Generali Osiguranje Srbija je generalni sponzor prvog onlajn izdanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Češka Republika je zemlja partner, a Al Dahra Zlatni sponzor. Sajam je podržalo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprvredu i šumarstvo i Grad Novi Sad.