Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dejvid Bekam
  • 21.06.2020. 15:00

Dejvid Bekam u izolaciji pravi košnice i planira proizvodnju meda

Snimak prikazuje Bekama kako usredsređeno i vešto rukuje čekićem zakucavajući ramove za košnicu koja je još u ranoj fazi izrade. Istovremeno, Viktorija koja ga snima i objašnjava proceduru, ali i komentariše kako je 'lepo imati svoj med'.

Foto: Facebook/David Beckham
  • 737
  • 317
  • 0

Legendarna zvezda fudbala, a moglo bi se reći i modna ikona, Dejvid Bekam vreme u izolaciji odlučio je da iskoristi na produktivan način. Tako je na svom Facebook profilu s obožavaocima podelio video u kome pravi okvir za košnice.

Snimak prikazuje Bekama kako usredsređno i vešto rukuje čekićem zakucavajući ramove za košnicu koja je još u ranoj fazi izrade. Istovremeno, Viktorija koja ga snima objašnjava proceduru i komentariše kako je 'lepo imati svoj med', a zvučnu kulisu im prave cvrčci. 

U izolaciji najbolje prija šetnja po poljima i brdima

Inače supružnici zajedno sa svoje troje mlađe dece vreme izolacije provode u idiličnoj seoskoj kući u Kocvoldsu, u Engleskoj, a čini se da se sportska zvezda dobro prilagodila tom načinu života jer često na svom Instagram profilu objavljuje slike šetnje po okolnim poljima i brdima.

Moramo vas podsetiti da je ovaj, nekadašnji igrač Mančester Junajteda, Real Madrida, Los Anđeles Galaksija i Paris Saint-Germaina, i vlasnik vinograda, a bavi se i proizvodnjom viskija. 

Bekam: Šta posle fudbala? Vino i viski!

Šta je sledeće što možemo da očekujemo od ove svestrane zvezde fudbala, a i pop legende? Smisliće već nešto on i njegova Viktorija, modna kreatorka, koja je počela kao pevačica u grupi Spajs grls. 

Kako Dejvid Bekam pravi košnicu, pogledajte u videu: 


Tagovi

Dejvid Bekam Med Košnice Fudbal Hobi


Autorka

Lucija Bencaric

Više [+]

Lucija je magistar agroekonomije. Voli da istražuje novosti u poljoprivredi.