Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa ovaca
  • 03.01.2020. 11:00
  • Thirsk, Velika Britanija

Brojne krađe, a policija u problemu: našli ovce, ali ko je vlasnik?

U Velikoj Britaniji uveliko kradu ovce pa je poziv upućen svim ovčarima kojima su u poslednjih 12 meseci ukradene životinje. 

Foto: Pixabay/enriquelopezgarre (ilustracija)
  • 213
  • 9
  • 0

Ovce su pronađene, traži se vlasnik, sažeta je objava policije Severnog Jorkšira, koja pronađeno stado od 63 ovce želi da spoji sa vlasnikom. 

Kako su naveli u objavi na twitteru, zbog sumnje da su ukradene, ovce pronađene na polju u blizini Thirska oduzete su još 10. decembra, a u toku je potraga za poljoprivrednikom koji je ostao bez stada, koje broji više različitih pasmina i oba pola odnosno i ovnove i ovce.

Poziv je upućen svim ovčarima kojima su u poslednjih 12 meseci ukradene životinje. 

"Sumnjate li da su vam ovce ukradene, javite se i navedite što više detalja i opis stoke", pozvao je portparol policije Severnog Jorkšira. 

Podsećamo, još letos smo pisali o velikim krađama ovaca u Velikoj Britaniji. Broj nestalih grla broji se u hiljadama, a organizuju ih kriminalne bande. Lopovi su, tako, ukrali 64 ovce sa polja u poslednjem incidentu krađe ovaca u Northemptonširu.

U Velikoj Britaniji naveliko kradu ovce: Prošle nedelje otuđeno 64 grla

Životinje su odvedene u Vest Hadon, a policija krađu povezuje sa nizom incidenata širom regije u kojima je od februara 2019. zaklano 81 janjadi i ovaca, a 258 grla je ukradeno. 


Tagovi

Krađa ovaca Pronađene ovce Policija


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao