Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zakon o poljoprivredi
  • 28.10.2021. 10:00

eAgrar i više novca za kuće na selu - izmene Zakona o poljoprivredi

Novo softversko rešenje eAgrar čini elektronski portal preko kojeg će poljoprivrednici pristupati podacima o svom gazdinstvu - biće im omogućeno podnošenje elektronskih zahteva za upis, izmena podataka, obnova registracije i brisanje iz Registra.

Foto: Depositphotos/dexns31
  • 194
  • 12
  • 0

Vlada Republike Srbije usvojila je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju, kojim se ta oblast usklađuje sa evropskom regulativom i, pored ostalog, uvodi eAgrar - novo softversko rešenje Uprave za agrarna plaćanja, koje će omogućiti efikasnije vođenje Registra poljoprivrednih gazdinstava, a kasnije i efikasnije upravljanje isplatama podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Novo softversko rešenje eAgrar čini elektronski portal preko kojeg će poljoprivrednici pristupati podacima o svom gazdinstvu - biće im omogućeno podnošenje elektronskih zahteva za upis u Registar poljoprivrednih gazdinstava, izmena podataka, obnova registracije i brisanje iz Registra, kao i uvezivanje sistema sa svim relevantnim javnim evidencijama i automatsko preuzimanje potrebnih podataka.

Iz grada na selo zarad čistog vazduha, mira i zdrave hrane

Zbog velikog interesovanja građana za javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava, na sednici je usvojena izmenjena Uredba o utvrđivanju Programa dodele bespovratih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom na teritoriji Srbije za 2021. godinu. Za realizaciju ovog programa Vlada Srbije je opredelila 573.000.000 dinara.


Tagovi

Izmene i dopune zakona Zakon o poljoprivredi i ruralnom razvoju EAgrar Kupovina seoske kuće Bespovratna sredstva


Autor

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...