Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fudbal
  • 18.07.2020. 18:00

Erling Haland letnju pauzu od fudbala provodi na traktoru

I dok ostali njegovi saigrači odmaraju na rajskim destinacijama, Erlingu Halandu to očigledno ne nedostaje. On se odmara na porodičnom poljoprivrednom imanju u Norveškoj.

Foto: Instagram/Erling Haaland
  • 331
  • 15
  • 0

Traktor i parče obradive zemlje - to je jedino potrebno norveškom napadaču Erlingu Halandu i budućoj svetskoj fudbalskoj zvezdi, prema brojnim predviđanjima. 

I dok ostali njegovi saigrači odmaraju na rajskim destinacijama, on je svoju pauzu od fudbala odlučio da provede u domovini, a prema fotografijama na Instagramu i Tviteru, ona mu je sasvim dovoljna za odlično opuštanje i uživanje. 

Inače, Erlingova porodica uzgaja krompir, a njemu očigledno nije problem da sedne na traktor i zaore njivu. Ipak, na slici koju je objavio, ne vidimo da baš vozi već samo dobro pozira, ali prema brojnim pozitivnim komentarima, to je bilo sasvim dovoljno. Na fotografiju je reagovao i njegov klub emotikonom traktora, ali i napisao kako im se boja nikako ne sviđa. 

Dejvid Bekam u izolaciji pravi košnice i planira proizvodnju meda

Na slici Haland sedi na plavom traktoru, a to je boja najvećeg rivala dortmundske Borusije - Šalkea. Takođe i kombinezon u kom je testerisao drva bio je plav.

Ruši rekorde, a tek mu je 19

Ne zna se koja je brojka, kad je reč o ovom 19-godišnjaku, ove sezone nestvarnija. Na primer, prema poslednjem podatku plavokosi centarfor Borusije Dortmund na utakmici protiv PSG-a, pretrčao je 60 metara za 6.64 sekunde i tako skoro oborio svetski rekord koji drži američki sprinter Kristijan Koleman sa 6.34 sekunde.

Ove sezone postigao je čak 39 pogodaka, uz čak šest het-trikova dok je od ove zime za klub u prvih sedam nastupa dao čak 11 golova, što nije uspelo nikom pre njega u istoriji kluba.

Uz to, Haland je svojim prvim pogodkom PSG-u postao prvi tinejdžer u istoriji Lige prvaka koji je u jednoj sezoni postigao 10 golova, a za to mu je trebalo samo sedam nastupa, četiri utakmice manje od bilo kog drugog igrača koji je dao toliko u istom takmičenju.

Incident zbog nesporazuma?

Kao i svakoj zvezdi, tako mu ni incidenti nisu strani. Nedavno je bio udaljen iz jednog noćnog kluba, što je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama. Haland je snimljen kako vodi burnu raspravu sa obezbeđenjem jednog noćnog kluba, a kasnije se saznalo da je sve bio nesporazum.

Razlog udaljavanja bila je zaštita od virusa korona, a pošto je on poznata osoba i svi bi sigurno hteli njegov autogram, nastala bi velika gužva. Zbog toga je lepo zamoljen da ode što je on i učinio.

S obzirom na to da je snimak na kojoj je Haland malo nervozan izazvala brojne reakcije, na društvenim mrežama reagovao je i njegov otac Alfi, "Idemo, Erling, nazad na posao. Noćni život u velikom gradu nije za tebe", poručio mu je. 

Sin ga je, čini se, poslušao i sada bezbrižno, na čistom vazduhu pomaže, nadamo se, u poljoprivrednim poslovima. 


Tagovi

Erling Haland Fudbal Traktor Njiva Borusia Dortmund Uzgoj krompira


Autorka

Lucija Bencaric

Više [+]

Lucija je magistar agroekonomije. Voli da istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao