Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nezgoda
  • 24.08.2018. 20:00

Još jedan kombajn koji je završio prevrnut na krov

"Sjajno si ga parkirao, nemoj da ti tata vidi", tek je deo komentara ispod (još jednog) kombajna okrenutog na krov.

Foto: Facebook/We love farming
  • 2.357
  • 115
  • 0

Sećate se priče o Poljaku koji je kombajn okrenuo na krov? Nesreći su kumovali uspon, ali i nešto alkohola. E, sada se opet pojavila slična fotografija drugog učesnika. Naime, na Fejsbuk stranici We love farming osvanula je, doduše bez opisa događaja (gde, kako, zašto), gotovo identična fotografija. Nasred polja na krov okrenuti kombajn! 

Među brojnim komentarima, najčešći su zapravo upiti: "Kako prevrneš kombajn?", "Zar ne bi točkovi trebalo da budu na polju?", "Nemoj da ti tata ovo vidi!", "Sjajno si ga parkirao", ali ima i onih koji su uvereni da je reč o fotošopu. Kako god, nemojte pokušavati da isto učinite sami. 

Pijan okrenuo kombajn na krov?

Podsećamo, u poljskoj pokrajini Lublin tokom uspona na njivi, vozač kombajna je izgubio kontrolu, zbog čega se vozilo okrenulo na krov. Kabina vozila prignječila je vozača, kom su slomljene obe noge. 

Vozač je u kabini bio sam, ali na sreću, sve je uočio vozač drugog kombajna, koji je bio u blizini i brzo mu pritekao u pomoć. Unesrećenom 45-godišnjem vozaču su dva sata nakon nesreće policajci proverili stanje alkohola u krvi.  Alkotest je pokazao 0,4 promila alkohola u krvi, a sa toliko promila se javljaju tek manje smetnje u pažnji i smanjenje opreza. Međutim, čini se da je i to bilo dovoljno za "preokret". 


Tagovi

Kombajn Prevrtanje Polje


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!