Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fotografija okućnice
  • 15.07.2019. 13:00

Još tri dana za fotkanje okućnice! Fotku postavi na naš KLUB!

Naša igra traje do srede, 17. jula. Važno je da napomenemo da fotografije svoje okućnice postavite na KLUB. Fotografije koje su postavljene na našoj Facebook stranici se ne računaju, ma koliko da su lepe.

Foto: Verica Matić
  • 398
  • 19
  • 0

Sunce nam je granulo, taman da još ova tri dana pod pravim osvetljenjem fotkate svoju okućnicu - cveće na prozoru, uz ogradu, sveže pokošenu travu ili livadsko cveće koje ste pustili da divlje raste. 

Podsećamo da se igramo do srede, 17. jula. Važno je da napomenemo da fotografije svoje okućnice postavite na KLUB. Fotografije koje su postavljene na našoj Facebook stranici se ne računaju, ma koliko da su lepe. 

Sva pravila su OVOM LINKU

Registracija - bezbolna i besplatna

Ako si već registrovan/a na našoj stranici, fotku postavi na KLUB koji funkcioniše slično kao svaka druga društvena mreža. Ubaci fotku, napiši status, uz njega ubaci hashtag #najokućnica i to je to. Odjednom možeš postaviti više fotografija ili objaviti više statusa sa fotografijom. Kako želiš :) 

Ako nisi registrovan/a, napravi to. Bezbolno je i besplatno. Niti grizemo, niti ćemo ti šta naplatiti. Prati korake registracije (samo polako), a ako zatrebaš pomoć, javi nam se. Važno je upisati ispravnu adresu što nam je posebno bitno kako bismo mogli da pošaljemo poklone na pravo mesto. 

Tvoje podatke kao što je adresa, broj telefona i slično drugi neće videti javno pa nemaš nikakve frke po tom pitanju. 

Na KLUBu se stalno možeš hvaliti 

Registracija je super stvar jer em što se malo-malo igramo, a igrati se mogu samo registrovani članovi, em imaš pet besplatnih oglasa mesečno (bilo da kupuješ ili prodaješ) na našem Poljoprivrednom oglasniku, a na našem KLUBu se stalno možeš hvaliti izgledom svoje bašte, okućnice, stanja u štali, našaliti se sa nama, potražiti savet ili ga dati. 

Vratimo se mi našoj priči #najokućnica. Podsećamo, o pobedniku odlučujete sami (a glasati možeš samo ako si registrovan/a), jer će lepi poklončići ići u ruke onih srećnika, vlasnika fotki sa najviše lajkova. Onih 5 učesnika koji na dan izvlačenja 18. jula 2019. godine budu imali najviše lajkova su pobednici. I nema varanja! ;-)

A sada svi na KLUB


Tagovi

Okućnica Najokućnica Pokloni Agroklub


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.