Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KLUB
  • 11.03.2019. 10:00

Krenuo si da oreš, nabrala si divlje zelje, ojarila se koza - pokaži nam

Često puta nam se pohvalite na našoj Fejsbuk stranici kako ste počeli sa oranjem. Neki dan je neko objavio fotografiju plastenika. Imali smo i fotografiju cveća, novih zasada, krava, prasića...

Foto: Adriana Rajič
  • 516
  • 25
  • 0

Krenuli su radovi svake vrste - od bašte, plastenika, preko polja do voćnjaka. Dok je poslova u štali i oko životinja sve vreme. Što bi mnogi rekli - 24 sata na dan. Uskoro ćemo i gljive po šumi brati, sad će i drugo samoniklo bilje. 

Toliko je motiva u seoskom životu da bi imali o čemu pisati i pričati čitav dan, svaki dan. 

Često puta nam se pohvalite na našoj Fejsbuk stranici kako ste počeli sa oranjem. Neki dan je neko objavio fotografiju plastenika. Imali smo i fotografiju cveća, novih zasada, krava, prasića...Imali smo i fotografiju električnog mlina za žito (o kom ćemo pisati, obećavamo). Jednoj čitateljki je procvetao limun, jedan je već posadio krompir.  A kad krenu gljive, e to je pravo veselje. 

Ali, znate šta - te fotografije malo ko vidi. Vide ih samo oni koji su nešto komentarisali ispod objave na Fejsbuku - i mi. A mi, ja osobno, bih htela te fotografije viđati na našem KLUB-u. 

Šta je KLUB

KLUB je društvena mreža našeg portala. To vam je kao Fejsbuk za poljoprivrednike, kako one ozbiljne, tako i za one koji se poljoprivredom bave iz hobija. KLUB vam je za sve ljubitelje prirode, domaćih proizvoda, tradicije, seoskog turizma... 

Na KLUB-u naši čitaoci objavljuju fotografije iz svoje okoline, ali i zabavne fotke s interneta koje nas kroz dan nasmeju i uvesele, postave i link na zanimljivost iz sveta, postavljaju pitanja, traže savete, daju savete, komentarišu... Šalju međusobno poruke. Kratko rečeno, druže se

A tokom godine imamo akcije i nagrađujemo najaktivnije i najvernije. Poslednja takva akcija je bila super fora i zvala se: 

Ko na KLUBu bude bajica, na adresu mu dođe majica! ;)

Šta treba da napraviš? Ako već nisi, registruj se na naš portal. Potpuno je besplatno - sve vreme. Nećemo ti iskočiti za mesec dana i tražiti broj računa, ne boj se. Nakon toga klikni na KLUB i možeš postaviti šta ti srce želi, sigurni smo da imaš puno toga da pokažeš. Ako fotke budu super, rado ćemo ih objaviti uz članak, uz tvoje dopuštenje, naravno. 

Registracijom imaš pravo objavljivanja i u našem Poljoprivrednom oglasniku - pet besplatnih oglasa mesečno. 

Zar ovo nisu dovoljni razlozi da nam se još danas pridružiš pa da vidimo što se događa uzduž i popreko i naše zemlje i naše planete. Obradovaće nas svaka tvoja objava! Ajmo! 

P.S. Ako ti zatreba pomoć, viči - u inboks, na imejl, na Fejsbuk. 


Tagovi

KLUB Društvena mreža Fotografije Zanimljivosti Saveti


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.