Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pijan na njivi
  • 10.12.2020. 18:00
  • Nemačka

Mladić divljao BMW-om po njivi - mora da plati 3.000 evra odštete

Devetnaestogodišnjak pod uticajem alkohola zašao je na njivu koja se tek zazelenela. Kada ga je policija uhvatila, naduvao je 0,72 promila.

Foto: Depositphotos/Milosz_ (ilustracija)
  • 1.433
  • 197
  • 0

Mladost, ludost - kaže narodna izreka, a njome bi se mogao opisati besmislen čin mladića koji je vozilom marke BMW ovoga vikenda uništio polje zasejane ratarske kulture u nemačkoj saveznoj državi Šlesvig-Holštajn, u mestu Otenbitel. Svojim je automobilom napravio nebrojeno mnogo krugova, tražeći valjda izlaz sa njive koja se tek zazelenela. 

Bio pod uticajem alkohola

Kako izveštava nemačka Policijska uprava Itzehoe, vozač je bio pod uticajem alkohola, a alkotest je pokazao da ima 0,72 promila u krvi. Radi se o devetnaestogodišnjaku koji kao mlad vozač, prema njihovim pravilima, nije smeo uopšte da pije dok vozi. 

Uočili su ga meštani i prijavili policiji. Mladić koji, kako navode, nije bio pri sebi, dobio je prekršajnu, ali i kaznenu prijavu dok će za divljanje morati da plati i odštetu od 3.000 evra poljoprivredniku, vlasniku polja. 

Na malom Džon Diru bežao policiji sat vremena po njivi

Polja su ponekad poprišta nesvakidašnjih događanja. Podsetimo se nesvakidašnje potere prošle godine u februaru, kada su policajci jurili 45-godišnjeg Alana Badea optuženog za špijunažu u teksaškom gradu Driskolu, tačnije rečeno, na polju u okolini grada. Bade je na malom Džon Dir traktoru čak sat vremena bežao od policije po teksaškim njivama, ali je na kraju uz opiranje uhvaćen. 


Tagovi

Nemačka Policija Polje BMW Alkotest Potera


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.