Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zakup zemljišta
  • 24.09.2021. 10:30

Oglas za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u Pančevu i Kragujevcu

Prijave se podnose elektronskim putem, a rok za prijavu za pančevačko zemljište ističe sedmog oktobra u 15 časova, a za kragujevačko 29. septembra u 12h.

Foto: Depositphotos/valio84sl
  • 120
  • 9
  • 0

Uprava za poljoprivredno zemljište Ministarstva poljoprivrede raspisala je oglase za prvi krug javnog nadmetanja za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini za područje gradova Pančeva i Kragujevca.

Ukupna površina koja se nudi u zakup u Pančevu je 720 ha. Period zakupa je 15 godina za svih 1.066 jedinica javnog nadmetanja. Prijave se podnose elektronskim putem kroz aplikaciju Digitalno javno nadmetanje, a rok za prijavu ističe sedmog oktobra u 15 časova.

Mala zainteresovanost za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta - razlozi?

U Kragujevcu je u ponudi 518 ha državnog poljoprivrednog zemljišta, raspoređenih u 1.560 jedinica javnog nadmetanja. Rok za prijavu je 29. septembra do 12 časova.

Otvaranje ponuda, odnosno kreiranje rang listi najpovoljnijih ponuđača zakazano je za 08.10.2021. u 12 časova u Kragujevcu, odnosno 15.10.2021. u 10 časova u Pančevu.


Tagovi

Zakup zemljišta Kragujevac Pančevo Državno poljoprivredno zemljište Uprava za poljoprivredno zemljište


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...