Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija
  • 29.08.2020. 08:00

PKS: Edukacija o preduzetništvu za mlade žene na selu u septembru

Rukovodilac projekta Marija Todorović rekla je da će polaznice steći znanja u vezi sa digitalnim marketingom, veštine poslovanja da bi se pokrenuo ili unapredio postojeći sopstveni biznis.

Foto: Bigstock/Joykid
  • 72
  • 3
  • 0

Privredna komora Srbije u saradnji sa Udruženjem za upravljanje projektima Srbije realizovaće projekat "Digitalno žensko projektno preduzetništvo" koji će tokom septembra omogućiti onlajn edukaciju za 25 žena starosti do 30 godina iz ruralnih krajeva kako bi bile obučene da iskoriste digitalno okruženje za realizaciju svojih preduzetničkih ideja.

Direktorka Sektora za preduzetništvo PKS-a Branislava Simanić rekla je da je, pored umrežavanja žena preduzetnica i organizovanja događaja, jedna od glavnih aktivnosti Sekcije žena preduzetnica, edukacija.

Ženama na selu potreban ravnopravniji pristup digitalnim veštinama

"Organizujemo čitav niz radionica, sve su na teme koje delegiraju same preduzetnice i besplatne su. Projekat "Digitalno žensko projektno preduzetništvo" pokrećemo u saradnji sa Udruženjem za upravljanje projektima, a sve radionice biće organizovane u toku septembra", dodala je Simanić.

Sprečiti migracije

Rukovodilac projekta Marija Todorović rekla je da će polaznice steći znanja u vezi sa digitalnim marketingom, veštine poslovanja da bi se pokrenuo ili unapredio postojeći sopstveni biznis.

Predsednik Udruženja za upravljanje projektima Vladimir Obradović dodao je da je projekat usmeren na edukaciju žena preduzetnica u oblasti pisanja projekata, apliciranja za sredstva iz fondova, kao i promociju u digitalnom okruženju. Cilj je da se, između ostalog, spreče migracije, kako u inostranstvo ali i migracije iz ruralnih u gradske sredine.


Tagovi

Privredna komora Srbije Žensko preduzetništvo Projekat Pisanje biznis plana Edukacija Mlade žene na selu


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...