Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zabrana kretanja
  • 08.04.2020. 16:00

Produžen policijski čas - dozvole za kretanje elektronskim putem

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić potvrdila je da će dozvole za kretanje u vreme policijskog časa od danas popodne moći da se dobiju elektronskim putem, potvrđeno je na sajtu Vlade.

Foto: Julijana El Omari
  • 9.101
  • 454
  • 0

U petak u 17 sati počinje policijski čas i trajaće do ponedeljka u pet ujutru, saznaje dnevni list Blic. Iako je bilo reči da bi takva zabrana kretanja mogla da bude uvedena za Beograd i Niš kao najveća žarišta, ona će važitu za celu zemlju.

Nedimović uverava da poljoprivrednici koji prekrše policijski čas neće biti kažnjeni?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da se procene o ovakvim merama rade na dnevnom nivou, i da ih na prvom mestu predlažu lekari i struka, 'a mi ćemo tu odluku doneti'.

Kada je reč o penzionerima, koji su prošlog vikenda mogli da idu u prodavnicu u subotu u jutarnjim terminima, on je u susret predstojećem vikendu promenjen. Po najnovijoj odluci, oni će nabavku moći da obave dan ranije, u petak, u periodu od 4 do 7 časova ujutru, navodi se u ovom listu.

Elektronske dozvole kretanja za sve građane

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić potvrdila je da će dozvole za kretanje u vreme policijskog časa od danas popodne moći da se dobiju elektronskim putem, potvrđeno je na sajtu Vlade.

Brnabićeva je u izjavi za novinare, nakon potpisivanja ugovora o donaciji Kine za izgradnju dve najmodernije laboratorije za testiranje na koronavirus, navela da je reč o dozvolama za kretanje privrednika, poljoprivrednika i građana koji brinu o drugima.

Produžen policijski čas na skoro ceo vikend - obavezna i potvrda uz dozvolu kretanja

Premijerka je naglasila da će taj proces sada biti mnogo efikasniji, izrazivši uverenje da ćemo imati sistem u kome će se pomenute kategorije građana elektronski prijavljivati za dozvolu, koja će, takođe, elektronski biti odobrena.


Tagovi

Zabrana kretanja Borba protiv korona virusa Mere predostrožnosti Dozvola kretanja Policijski čas Dozvola kretanja za poljoprivrednike


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...