Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 20.09.2017. 08:00

Srebrna medalja kombajnu MF IDEAL za inovacije!

Massey Ferguson je osvojio srebrnu medalju za nove kombajne IDEAL u kategoriji za inovacije!

Foto: austrodiesel.at
  • 754
  • 36
  • 0

Massey Ferguson, svetski brand AGCO-a, osvojio je srebrnu medalju za nove kombajne IDEAL u kategoriji za inovacije koje je predstavio DLG (Nemačko poljoprivredno društvo). Massey Ferguson IDEAL je potpuno nova kombinacija visokih performansi dizajnirana u saradnji sa poljoprivrednicima širom sveta.

Raspon kombajna postavlja nov nivo performansi i efikasnosti na terenu i uključuje tri modela od 451 do 647 KS. Prilikom dodele srebrne medalje MF IDEAL-u, iz stručnog štaba rekli su da je "kombajn IDEAL prvi kombajn koji je trebalo razvijati od nule sve do posebne tehnologije".

Žiri oduševljen performansama kombajna

Posebno je spomenuta uska transportna širina kombajna. Prema rečima sudija, budući da kombajni velikih kapaciteta i dalje povećavaju veličinu kako bi povećali produktivnost i efikasnost, širina prevoznog sredstva postaje ograničavajući činilac u tom razvoju. IDEAL kombajn je jedini kombajn visokog kapaciteta koji ne prelazi širinu od 3,3 m.

Čak i najveći 646 KS MF IDEAL 9 s gumama od 800 mm ili novi 26-inčni (660 mm) sistem TrakRide može da zadovolji zahtev za širinom od 3,3 m s mogućnošću podešavanja širine.

IDEAL kombajn je jedini kombajn visokog kapaciteta koji ne prelazi širinu od 3,3 m

Žiri je naglasio i potpuno automatski adapter koji omogućava preuzimanje podešavanja određenih delova adaptera. AutoDock™ štedi vreme, obezbeđuje sigurnost i smanjuje napor vozaču. On jednostavnim pritiskom na dugme u kabini automatski povezuje sve priključke - mehaničke, električne i hidraulične.

Automatsko podešavanje rada

MF IDEAL - najveći razvojni skok od izuma kombajna!

Još jedna funkcija koja je privukla pažnju žirija je IDEALbalance™ dizajn sita za čišćenje - dve profilisane nepropusne tvrde podloge ispod rotora garantuju bolje i čistije gotove proizvode - na bilo kojem terenu i omogućuje izravnavanje na nagibima do 15%.

Pohvale su sudije dale za novi sistem senzora, poznat kao IDEALharvest ™ koji automatski podešava rad kombajna. Sistem automatski reguliše rotor mašine, podešavanje brzine ventilatora i sita kako bi se održala optimalna efikasnost mašine u svakom trenutku.

Tek proizvedeni, a već osvajaju priznanje

"Ovo je izvrstan rezultat. Uvereni smo da je MF IDEAL pravi pobednik i čast nam je da primimo nagradu", kaže Tjeri Lote (Thierry Lhotte), potpredsednik i direktor kompanije Massey Ferguson za Evropu i Bliski istok.

"Veoma smo uzbuđeni što novi kombajni već osvajaju međunarodno priznanje. Sa svojim novim izuzetnim performansama, kombajn je dizajniran da poljoprivrednicima ponudi mogućnosti koje će pozitivno doprinositi njihovoj produktivnosti i profitabilnosti."

Za više informacija obratite se kompaniji Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: austrodiesel.at

Tagovi

Massey Ferguson IDEAL Kombajn Srebrna medalja AGCO Tjer Lote Austro Diesel Agritechnica


Partner